Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Vlore
Location Rruga + Nr.
GREEN COAST 1
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
532 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
2100000
Big Twin Villa Luksoze për Shitje në Green Coast 1 Resort 🌟 Një mundësi ekskluzive për të zotëruar një vilë në një nga resortet më prestigjioze...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Liqen i Farkes
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
125 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
260000
Ky apartament 3+1+2 ndodhet në katin -1 të një ndërtese 5-katëshe në zonën Çollak, Liqeni i Farkës, Tiranë, dhe ofrohet për shitje me çmimin...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
3 Fresku | Linze
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
91 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
146000
SHITET APARTAMENT * 2+1+BALLKON * ⁠1 TUALET * ⁠91.48M * ⁠KATI I 2 * ⁠PALLAT I RI ME ASHENSOR * ⁠NDRICIM NATRYRAL GJAT DITES * ⁠MOBILIM MODERRN...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Liqen i Farkes
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
110 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
210000
Ky apartament 2+1 ndodhet në katin e parë të një ndërtese 5-katëshe në zonën Çollak, pranë Liqenit të Farkës, Tiranë, dhe ofrohet për shitje. •...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Liqen i Farkes
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
76 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
124500
Ky apartament 1+1 ndodhet në katin e parë të një ndërtese 5-katëshe në zonën Çollak, pranë Liqenit të Farkës, Tiranë, dhe ofrohet për shitje me...
Durres
Location Rruga + Nr.
Mali I Robit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
73 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
115000
Shitet apartament 1+1 në Kompleksin Alb Adriatik. Mali i Robit, Durrës 115,000 € Apartamenti ndodhet në katin e parë banim dhe ka orientim...
Vlore
Location Rruga + Nr.
Orikum, Vlore
Tipi
shtepi
Siperfaqja m²
499 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
190000
🏡 Shtëpi Private për Shitje në Orikum, Vlorë 🌊 Një mundësi e shkëlqyer investimi në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar – Orikum...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Shkolla Mihal Grameno
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
120 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
250000
Ofrojme apartament per shitje ne zonen e tregut elektrik, tek Kompleksi 'Grand". Pozicionohet ne katin e 7 banim, kompleks i ri me ashensor dhe i...
Tirane
Location Rruga + Nr.
21 Dhjetori
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
90 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
269000
Karakteristikat e pronës: Sipërfaqe neto: 90 m² Kati: 5 (me ashensor) Pallat: 10 katesh Cmimi: 269,000 € Apartamenti organizohet në sallon...
Tirane
Location Rruga + Nr.
5 MAJ
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
116 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
198000
Ofrohet për shitje një apartament modern në një pallat të ri, i sapopërfunduar në zonën e 5 Majit, një nga zonat më të kërkuara dhe në zhvillim të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Liqen i Farkes
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
312 m²
Nr dhoma
4+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
666000
KARAKTERISTIKAT Hapësire ndenje Kuzhine Hapesire ngrenje 4 Dhoma gjumi 4 Tualete Tarrace e shfrytezueshme Dhome kinemaje Palester Ambient Teknik...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rezidences Kodra e Diellit 1
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
67 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
135000
• Shitet Apartament 1+1 tek Zgjerimi i Rezidences Kodra e Diellit 1, prane British School. Apartamenti ndodhet ne katin e pare te nje objekti 6...
Tirane
Location Rruga + Nr.
KOMPLEKSI UNIVERS CITY ,ZONA STARTEK
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
109 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
136800
Ky apartament modern 2+1 ndodhet në katin e 3-të të një ndërtese 9-katëshe në zonën Qendra Tregtare QTU, Tiranë, dhe është në shitje me çmimin...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga e Dibres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
74 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
140000
SHITET APARTAMENT 1+1 – RRUGA E DIBRËS Ofrohet për shitje apartament 1+1 në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në Rrugën e Dibrës, pranë...
Durres
Location Rruga + Nr.
DESLA TOWER
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
71 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 13
Cmimi Euro
141320
DESLA TOWER Rezidenca me e re luksoze në Plazh – Rezervimet janë të hapura! Prezantojmë një projekt modern dhe ekskluziv shumë pranë detit, i...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Eterna Residence
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
84 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 16
Cmimi Euro
164300
Apartament 1+1 për shitje në një nga kullat më prestigjioze në Tiranë – Eterna Residence 🌇 I pozicionuar në katin e 16-të, ky apartament ofron...
Tirane
Location Rruga + Nr.
The Fourty Four Tower
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
119 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 21
Cmimi Euro
297700
Shitet apartament 2+1 në një nga kullat më prestigjioze në Tiranë, pjesë e The Fourty Four Tower. Apartamenti ndodhet në katin e 30-të, duke...
Tirane
Location Rruga + Nr.
The Fourty Four Tower
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
80 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 21
Cmimi Euro
200500
Shitet apartament 1+1 në një nga kullat më prestigjioze në Tiranë, pjesë e The Fourty Four Tower. Apartamenti ndodhet në katin e 29-të, duke...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rezidenca Kodra e Diellit 1
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
123 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
210000
- Shitet Apartament 2+1 tek Rezidenca Kodra e Diellit 1, ne katin e pare te nje objekti 4 katesh. Apartamenti disponon nje Siperfaqe 114.82m2 neto...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Shkolla Mihal Grameno
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
80 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
143000
Shume prane shkolles Mihal Grameno, shesim 2+1+2. Apartamenti ndodhet ne katin e 5 te nje pallati ekzistues dhe nga 3+1 eshte i pershtatur ne 2+1...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Astir
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
106 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
185000
Apartamenti ndodhet ne katin e 8 te nje ndertimi me ashensor dhe te mireadministruar, tek Rrethi i Astirit. Hapesire organizohet ne: -Ambient...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Swan Residence, Liqeni i Farkes
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
198 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
430000
Ofrohet për shitje vile,e pozicionuar në një nga rezidencat më të qeta dhe elitare pranë Liqenit të Farkës. ✨ Karakteristikat e pronës:•...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Touch the Sun, Sauk
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
248 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
338000
Shitet apartament 2+1+ super verande ne residencen Touch the Sun ne Sauk ! Ambient i bollshem dhe plot drite natyrale dhe qetesi. I rrethuar nga...
Tirane
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Location Rruga + Nr.
Myslym Shyrri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
107 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
299000
Shitet Apartament 2+1 – Myslym Shyri 📍 I pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara dhe qendrore të Tiranës, me akses të menjëhershëm në çdo...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Location Rruga + Nr.
Rruga Muhamed Gjollesha
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
103 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
258000
Shitet Apartament 2+1 – Rruga Muhamet Gjollesha, pranë Hotel Mondial 📍 Apartament i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara dhe me zhvillim...
Tirane
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
Location Rruga + Nr.
Pazari i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
136 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
338800
Shitet Apartament 3+1 me 2 Tualete – Pazari i Ri 📍 I pozicionuar në zonën elitare të Pazarit të Ri, një nga zonat më të kërkuara për banim dhe...
Tirane
11 QTU | Kashar | Casa Italia
Location Rruga + Nr.
Univers City
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
58 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
63700
Shitet Apartament 1+1 – Univers City 📍 I pozicionuar në kompleksin Univers City, një zonë në zhvillim të vazhdueshëm dhe shumë e përshtatshme për...
Tirane
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Location Rruga + Nr.
Astir
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
79 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
157000
Shitet Apartament 2+1 – Astir 📍 I pozicionuar në zonën e Astirit, me akses të lehtë në akset kryesore dhe shërbimet e përditshme. 🏢 Kati: 9 ✨...
Tirane
3 Fresku | Linze
Location Rruga + Nr.
Fresku
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
92 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
150000
Apartament 2+1 në Shitje – Fresk, Tiranë 📍 I pozicionuar në zonën e Freskut, një nga zonat më të qeta dhe të preferuara për banim familjar, me...
Tirane
5 Selite | Kodra e Diellit
Location Rruga + Nr.
Kodra e Diellit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
93 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
180000
Shitet Apartament 2+1+2 – Kodra e Diellit, Tiranë 📍 Apartament i pozicionuar në Kodra e Diellit, me ballkon dhe pamje të hapur nga Tirana, në...
Back