Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
53 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
115000
*Shiten Apartamente 1+1 – Mundësi e shkëlqyer investimi apo banimi!* 📍 *Rr. Irfan Tomini*, përballë Kompleksit Delijorgji, pranë Karburantit...
Durres
Tipi
apartament duplex
Siperfaqja m²
46 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
54000
🏡 Shitet Duplex në një Zonë të Kërkuar! 📍 Kati 0 📏 Sipërfaqe: 45 m² 🌅 Orientimi: Perëndim (ndriçim dhe pamje e bukur) 💶 Çmimi: 1,200 €/m² 💵 Çmimi...
Tirane
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
113 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
139874
*Shitet Apartament 1+1 me Verandë në Rrugën e Elbasanit* 📍 *Vendodhja*: Rruga e Elbasanit, afër Universitetit Ekonomik dhe Stadiumit të Ri 🏡...
Tirane
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
30 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
95000
*Shitet Garsoniere në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – Rruga Myslym Shyri* Në një lokacion tejet të favorshëm, vetëm pak minuta larg...
Tirane
4 Kinostudio | Porcelan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
103 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
154650
🏡 *Shitet Apartament 2+1* 📍 *Porcelan – Rezidencë moderne* 🛋️ 103.10 m² total 🏊‍♀️ *Spa + Pishinë + Supermarket* në kompleks 🌇 Kati 7 – Ndriçim...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Location Rruga + Nr.
Muhamet Gjollesha
Tipi
apartament
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
219560
Shitet Apartament 1+1 – Kompleksi “Hora Vertikale”, Rruga Muhamet Gjollesha, pranë 21 Dhjetorit Në një nga zonat më të kërkuara dhe të lidhura të...
Tirane
5 Blloku
Location Rruga + Nr.
Sami Frasheri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
63 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
158000
*Shitet apartament 1+1 – Rr. Sami Frashëri (përballë gjimnazit "Petro Nini Luarasi")* Në një nga zonat më të kërkuara dhe qendrore të Tiranës...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Elbasanit
Tipi
apartament
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
164560
🏡 *Shitet apartament 2+1 – Investim i sigurt në një zonë të zhvilluar!* Ky apartament ofron një organizim funksional dhe hapësirë të bollshme, i...
Tirane
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
42 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
135000
*Shitet Apartament 1+1 në Rrugën Myslym Shyri – Tiranë* Në një nga lagjet më të njohura dhe më të kërkuara të kryeqytetit, ofrohet për shitje një...
Tirane
Tipi
apartament
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Shitet apartament ne nje nder zonat me te gjelberuara te Tiranes prane Universitetetit te Gjeologji Minierave ne nje kompleks te gjelbert...
Dhermi - Palase
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
1 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
699000
🏡 *Shitet Apartament 2+1 në Green Coast – Projekt Guest House me Pishinë!* 🌿 Një mundësi unike për të investuar në një nga resortet më...
Tirane
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Location Rruga + Nr.
Rruga Elbasanit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
80 m²
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
215000
🏡 Shitet Apartament 1+1 – Komfort dhe stil modern në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, pranë Ambasadës Amerikane, Rruga e Elbasanit! 📍...
Durres
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Location Rruga + Nr.
Gjiri i Lalzit
Tipi
Vile
🏡 *Shitet Vilë Dyshe në San Pietro – Elegancë, Komfort dhe Pamje Magjike pranë Detit!* Në një nga resortet më të kërkuara dhe luksoze të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Muhamet Gjollesha
Tipi
apartament
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
307780
Detajet e apartamentit: – Tipologji: 2+1 – Kati: i 9-të i banimit – Sipërfaqe neto: 109.8 m² – Sipërfaqe totale: 139.9 m² Cel. : 00355694001332
Dhermi - Palase
Location Rruga + Nr.
Palase
Tipi
apartament
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
554114
*Shitet Apartament 2+1 në Sunset Residence – Green Coast* Në një nga destinacionet më të kërkuara të bregdetit shqiptar, brenda rezidencës...
Tirane
8 Rr. Bardhyl | Siri Kodra | Riza Cerova
Tipi
shtepi
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
350000
🏡 *Shitet Shtëpi 1-Katëshe – Mundësi Unike Investimi pranë Rrugës Hoxha Tasim, Tiranë* 📍 *Vendndodhje Premium* Shitet shtëpi 1-katëshe e...
Tirane
8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
Location Rruga + Nr.
Rr.e Dibres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
100 m²
Cmimi Euro
500
*Jepet me Qira Apartament 2+1+2 – Rruga e Dibrës, Tiranë* 🏡 Apartament modern në një *super rezidencë të re, ndërtim i vitit 2024*, i pozicionuar...
Tirane
6 Yzberisht | Misto Mame
Location Rruga + Nr.
Bulevard Kashar
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
121 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
145082
*Shitet apartament 2+1 në një nga zonat më të mira të Tiranës – Kashar* Në një zonë të zhvilluar dhe të mirëpozicionuar të kryeqytetit, ofrohet...
Tirane
5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
Tipi
apartament
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
211000
🏡 *Shitet Apartament 2+1 pranë Kopshtit Botanik – Komfort, qetësi dhe investim i sigurt!* 📍 *Vendndodhja:* Te hyrja e Kopshtit Botanik 📐...
Tirane
7 Square 21 | Parku | Globe
Location Rruga + Nr.
Fusha Aviacionit
Tipi
apartament
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
115100
*Shitet Apartament 1+1 – Ish-Fusha e Aviacionit, Tiranë* Në një nga zonat më të kërkuara për investim dhe banim, ofrohet për shitje apartament...
Dhermi - Palase
2 Piramida | ETC | RTSH | Stadiumi Arena
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
126 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
328120
Me kënaqësi! Ja një përshkrim i bukur për publikim: *Shitet Apartament 2+1+2 në Morina City Palace – Dhërmi* Në një nga komplekset më...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Muhamet Gjollesha
Tipi
apartament
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
304920
Detaje të pronës: – Tipologji: 2+1 – Kati: i 9-të i banimit – Sipërfaqe neto: 108.8 m² – Sipërfaqe totale: 138.6 m² – Projekti: Hora Vertikale...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kompleksi Delijorgji
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
109 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
851
Në një nga zonat më të preferuara dhe të aksesueshme të Tiranës, ofrohet me qira një apartament modern 2+1+2, i pozicionuar në një rezidencë të...
Tirane
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Tipi
apartament
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
44394
*Shitet apartament 1+1 – mundësi ideale investimi!* Në një zonë në zhvillim të vazhdueshëm, ofrohet për shitje një apartament *1+1*, aktualisht...
Durres
Location Rruga + Nr.
rruga gjiri i lalezit
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
550 m²
Nr dhoma
4+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
600000
SHITET VILE ME PISHINE DHE OBORR NE REZIDENCEN TURQUOISE MARINA,GJIRI I LALZIT HAMALLAJ ! Vile ne shitje me oborr tek Gjiri Lalzit ne Hamallaj...
Vlore
Location Rruga + Nr.
rruga palas
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
138 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
497000
Apartament per shitje tek green coast 2 ,2+1+2+post parkim per shitje Apartamenti eshte ne ndertim ,ne faze grope. Apartamenti ka siperfaqe neto...
Vlore
Location Rruga + Nr.
rruga palas
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
82 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
289000
Apartament per shitje tek green coast 2 ,1+1+post parkim per shitje Apartamenti eshte ne ndertim ,ne faze grope. Apartamenti ka siperfaqe neto...
Vlore
Location Rruga + Nr.
rruga palas
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
82 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
305000
Apartament per shitje tek green coast 2 ,1+1+post parkim per shitje Apartamenti eshte ne ndertim ,ne faze grope. Apartamenti ka siperfaqe neto 63...
Vlore
Location Rruga + Nr.
rruga palas
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
74 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
254000
Apartament per shitje tek green coast 2 ,1+1+post parkim per shitje Apartamenti eshte ne ndertim ,ne faze grope. Apartamenti ka siperfaqe neto...
Tirane
11 QTU | Kashar | Casa Italia
Location Rruga + Nr.
Univers City Faze Pllake
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
115 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
126000
Apartament 2+1+2 Per Shitje Univers City Godina Prane Parkut Planimetri e rregullt dhe e bollshme Faze shtrimesh pllake ose parket sipas...
Back