Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Kavaje
Siperfaqja m²
73 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
32000
Detaje mbi pronen: • Siperfaqja: 73m2 • 1 Dhome gjumi • 1 Dhomë ndenjie +kuzhine • 1 Tualet • Kati: 5 Specifikime te tjera: • Pallat ekzistues •...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
131 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
139000
Okazion! Ne Vollga, Ofrojme per shitje apartament 2+1, me pamje deti. Apartamenti ndodhen ne zonen me elitare te qytetit, eshte pjese e nje godine...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
115 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
129000
Shitet, Apartament 2+1+2, Tek Ish Rajoni i Policise, Durres. Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, ka nje mobilim shume te mire eshte i...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
92 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
135000
Shitet, Apartament 2+1, prane Stadiumit, Durres! Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të qeta dhe të mira për banim, me akses të lehtë në...
Durres
Tipi
shtepi
Siperfaqja m²
118 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
105000
Zona/Rruga : Plazh Iliria Shitet, Shtëpi Private në Plazh Iliria, Durres. Detaje mbi pronen: • Siperfaqja bruto: 118m2 • Sipërfaqja neto: 90m2 •...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
85000
Shitet, Apartament 2+1, Tek Parku Vala, Durres. Apartament në katin e 5, pa ashensor. Zona është shumë e preferuar për banim dhe ofron të gjitha...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
79 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
186000
PROGET482 Apartamenti eshte pjese e nje prej zonave me te mira te qytetit, ndodhet ne Vollga. Detaje mbi pronen: • Siperfaqja : 78,58 m2 • 1...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
92 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
125000
Shitet, Apartament 2+1+2,Muzeumi, Durres! Apartamenti ndodhet në zemër të qytetit, në një nga zonat më të preferuara për banim. Totalisht i...
Durres
Tipi
shtepi
Siperfaqja m²
500 m²
Cmimi Euro
230000
Shitet, Shtëpi Private 2-Katëshe, tek Rruga e Kualidimit, Durrës. Shtëpia është e organizuar si më poshtë: Kati i parë: përbëhet nga një sallon...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
61 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
88000
PROGET483 Shitet, Apartament 1+1 Me Pamje Deti, Plazh Iliria, Durres Disponojme per shitje Apartament 1+1 me pamje deti, e cila eshte nje mundesi...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
165 m²
Cmimi Euro
210000
Shitet, Apartament 3+1+2 Stadiumi, Durres Ky apartament i mobiluar plotësisht është një zgjedhje ideale për një familje që kërkon komoditet dhe...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
101 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
230000
Shitet, Apartament 2+1+2,Qender, Durres! Apartamenti ndodhet në zemër të qytetit, një nga zonat më të preferuara për banim, dhe ofrohet totalisht...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
110 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
150000
Shitet, Apartament 2+1, Qender , Durres. Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të preferuara për banim në qytetin e Durrësit, duke ofruar një...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
95 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
100000
Shitet, Apartament 2+1, Plazh Iliria, Durres Apartamenti eshte pjese e nje godine me ashensor edhe mirembajtje gjate gjithe vitit, i pozicionuar...
Kavaje
Tipi
apartament
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
1200
SHITET, APARTAMENT 1+1 ,NDERTIM I RI LIBURNA,GOLEM, MUNDESI PAGESE ME KESTE! Apartamenti eshte i organizuar me një dhomë ndenjeje dhe kuzhinë të...
Durres
Tipi
shtepi
Siperfaqja m²
352 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
240000
Shitet Shtepi Private 2 Kateshe + Papafingo, Ish Kenete , Durres Shtëpia shitet e mobiluar totalisht dhe ka një sipërfaqe ndërtimi prej 296m² dhe...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
74 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
180000
PROGET455 Shitet, Apartament 1+1 me pamje deti, Golem, Durres Apartamenti ndodhet vije e pare me detin. Afersia me detin e bëjnë këtë apartament...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
154 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
125000
Shitet, Apartament 3+1,Markata, Durres! Apartamenti ndodhet në zemër të qytetit, në një nga zonat më të preferuara për banim. Totalisht i...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
68 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
1300
PROGET445 Disponojme per shitje 4 -Godina ne faze ndertimi, me mundesi pagese me keste! Apartamenet jane pjese e nje projekti te ri ne zonen e...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
101 m²
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
800
Qira, Apartament 2+1+2,Qender, Durres! Apartamenti ndodhet në zemër të qytetit, një nga zonat më të preferuara për banim, dhe ofrohet totalisht i...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
73 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
135000
Shitet, Apartament 1+1, Ura e Dajlanit, Plazh. Apartamenti eshte pjese e nje godine me mirembajtje gjate gjithe viti, i pozicionuar buze rruges...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
89 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
113000
Shitet, Apartament 2+1, Golem, Durres Apartamenti është i organizuar në mënyrë funksionale dhe ka një kubaturë të rregullt, duke e bërë atë një...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
96 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
105000
SHITET, APARTAMENT 2+1 VOLLGA, DURRES Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të mira të qytetit, në Vollga, në një pallat me mirëmbajtje dhe...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 SQ21 | Parku | Globe
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
110 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
280000
Apartament 2+1 për shitje në kompleksin "Square 21", Rruga e Kavajës Një mundësi ideale për banim ose investim, në një nga komplekset më të...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
82 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
82000
Shitet, Apartament 1+1, Plazh Iliria, Durres Apartament i mobiluar, ndodhet në një pallat të mirëmbajtur me ashensor. Një mundësi ideale si për...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
146 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
80000
PROGET348 Shiten 2 garsoniere ne Plazh Hekurudha Garsonieret ndodhet prane Hotel Antalya, vetem 100 metra larg me detin, jane nje mundesi e...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
90 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
500
Jepet me qira, Apartament 2+1, Vollga, Durrës Apartamenti ndodhet në një nga zonat e frekuentuara të qytetit të Durrësit. Ofron mobilim...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
86 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
92000
Shitet, Apartament 2+1, Plazh Iliria, Durres Apartamenti ndodhet vetëm 50 metra larg detit. Kubaturë e rregullt, i pajisur me dokumentacion të...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
111 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
165000
Apartamenti ndodhet në zemër të qytetit, në një nga zonat më të preferuara për banim. Totalisht i investuar, me organizim të brendshëm funksional...
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
64 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
70000
Shitet, Apartament 1+1 ne Plepa, Durres. Apartamenti ndodhet ne nje zone te qete edhe te preferuar per banim, ndodhet ne katin e 3 te nje ndertese...
Back