Kurse profesionale & Arsim

trajnime, kualifikime, seminare, bursa studimi, kurse shkollore dhe per gjuhe te huaja ...

Filters

Tirane
Per te gjithe te interesuarit ofrohen punime, tema diplome dhe detyra kursi ne drejtesi. Punimet e diplomes dhe detyrat e kursit i ofrojme per...
Tirane
Nëse dëshiron një karrierë televizive, një kurs 3-mujor ku mëson gjithçka mbi produksionet televizive është fillimi i duhur. Të përzgjedhurit...
Tirane
LINGUA WORLD Kurse Gjuhe te Huaja çdo grup moshe & niveli Access, Blockbuster, Welcome, Upstream, Wishes ( methods) • Anglisht •...
Tirane
INSTITUTI I TRAJNIMEVE GJYQESORE www.intrag.hpage.com Instituti i Trajnimeve Gjyqesore eshte nje qender per formimin praktik per proceset...
Tirane
AKADEMIA SHQIPETARE E ESTETIKES DHE PARUKERISE I.A.P.P “ XH & XH ESTETIK “, fillon regjistrimin per studente qe deshirojne te diplomohen si...
Shqiperi
Bursa per nxenes te shkollave te mesme per ne SHBA (American Councils for International Education) Bursa per nxenes te shkollave te mesme per...
Tirane
Ofroj kurse ne lendet matematike dhe fizike per ciklin nentevjecar dhe te mesem,per te gjitha nivelet.Tirane e re. Cel. : 0692543175
Shqiperi
Njoftohen te gjithe maturantet qe aspirojne te vazhdojne studimet ne Fakultetin e Drejtesise se kane filluar regjistrimet per kursin pergatitor...
Tirane
NJ O F T I M Insituti i Eksperteve Fiskale organizon programin e formimit profesional per eksperte fiskale. Programi permban njohuri nga...
Tirane
Ofroj kurse spanjishteje, për të rritur, të gjitha nivelet. Kurse komunikimi, kulture si dhe specialiteti, si për shembull: spanjishte biznesi...
Tirane
Ofrojme Kurse te gjuhes Angleze 1. Anglishte Intensive 2. TOEFL 3. IELTS 4. Anglishte ligjore 5. Anglishte biznesi Adresa: Shkolla e...
Tirane
INTELLECT LEARNING CENTER Ju ofron kurse per gjuhet :ANGLISHT,GJERMANISHT , FRENGJISHT, ITALISHT etj MATEMATIKE - FIZIKE 500 LEKE seanca...
Prishtine
Ofrojmë kurse kompjuterike për fillestar, për programe të Offic-it dhe ate ; Windows-WORD: EXCEL: ACCESS SI DHE KURS PËR KONTABILITET FINANCIAR...
Tirane
Ofrojme konsultime ne matamatike, fizike, informatike dhe anglisht per te gjitha nivelet. Tel. : 042242681 Cel. : 0682095532
Tirane
Qendra e Trajnimit "Kardinal Mikel Koliqi" ofron kurse te gjuhes Italiane. Per te gjithe te interesuarit mund te na kontaktojne ne adresen...
Tirane
Qendra e Trajnimit "Kardinal Mikel Koliqi" ofron kurse kompiuteri te nivelit baze edhe te avancuar. Per te gjithe te interesuarit te na...
Tirane
Jap kurse individuale anglishte per femije te 9-vjecares. Nese jeni te interesuar kontaktoni ne numrin e cel. ose me e-mail...
Tirane
QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL OFRON: Kurse per Gjuhe te Huaja çdo grup moshe & niveli Access, Blockbuster, Welcome, Upstream( methods) • Anglisht...
Tirane
OFROJ KURSE AUTOCADI PER FAKULTETIN E INXHINIERISE MEKANIKE. GARANCI PER SUKSES NE PROVIM. Kontaktoni ne: Email: tnshcaushi@yahoo.com CEL: 069...
Tirane
Ofrohen kurse per Maturantet ne lendet:MATEMATIKE LETERSI FIZIKE KIMI BIOLOGJI GJEOGRAFI Kurse per studentet: Inxhinieri...
Tirane
PROFESSIONAL ENGLISH COURSE... Ofroj kurse profesionale te gjuhes angleze ne te gjitha nivelet. Perdoret metodike amerikane. Specializuar me nje...
Tirane
Per here te pare ne Shqiperi prezantojme Brazilian Jiu-Jitsu Nje nga artet marciale me te kerkuara ne Amerike, Brazil, Europe dhe tani ne Tirane...
Back
Top