Biznese & Shërbime

prezantoni biznesin, aktivitetin, sherbimet, produktet ...

Filters

Tirane
Per te gjithe ata Bisnese qe kane nevoje per nje Partner te besueshem dhe eficent ne aktivitetin e tyre te perditeshem te bisnesit, ne ju ofrojme...
Vlore
ZGUROFFICE CONSULTING OFRON : 1.Sherbime Financiare. 2.Mbajtje kontabiliteti. 3.Punim faturash blerje /shitjesh. 4.Deklarimi i librave online...
Elbasan
Ofrojmë makina qepëse industriale automatike, të modeleve (llojeve ) si më poshtë : 1. Makine lineare ( e përdorur shumë pak, në gjëndje shumë të...
Vlore
Jemi grup pune serioz qe bejme: -Izolime te ndryshme si catie dhe cati me ajrosje -Izolime me katrama -Lyerje profesionale shtepie, porta hekuri...
Shqiperi
Ofrojme konsulence jurdike dhe sherbime avokatie. Nese keni probleme me punedhenesin, jeni larguar padrejtesisht nga puna, probleme me banka...
Tirane
Studio psikologjie. Specialist ne Psikoterapi Konjitiv sjellore e integruar ne neuropsikologji si dhe psikologji ligjore. ofron sherbimet si me...
Tirane
Ofroj sherbim taxi Cmime te arsyeshme sherbimi Tirane-Rinas 1500leke Cel. : 0675438155
Shqiperi
Ofroj detyra kursi, ese (në shqip edhe anglisht), shkrime ,projekte shkollore . Për më shumë informacion, më kontaktoni në adresën e e-mailit ...
Tirane
Ofroj menaxhim dhe reklamim biznesesh ndermjet seteve fotografike, video-ve profesonale per rrjetet sociale. Si dhe mundesoj model apo modele per...
Tirane
DRINI TRANSPORT Bejme transport brenda dhe jasht vendit. Per sqarime te metejshme ju lutem kontaktoni ne numrat e poshteshenuar te telefonit...
Tirane
TRANSPORT DRINI Bejme transport per mallra te ndryshme brenda dhe jasht vendit. PER INFORMACIONE KONTAKTONI NE NR: 0684097504 / 0695250726...
Tirane
Ofroj sherbim kujdestari femijesh ne shtepi duke filluar nga mosha 6 muajsh deri ne 12 vjec. Kam perfunduar arsimin e larte gjithashtu kam...
Durres
Ofroj license projektimi ne fushen e ndertimit, ose drejtues teknik me kohe te pjesshme ne subjekt apo ne veper ndertimore. Me marreveshje qera...
Tirane
SmartWay Albania Ofron sherbime teknologjike me kosto te ulet dhe cilesi te larte ne : System Menaxhim Inventari System Shitje System Track Gps...
Tirane
ZËRI është një software online që synon të ofrojë zgjidhje të konvertimit të tekstit në audio shqip i cili mund të përdoret për artikuj ,për...
Tirane
Autobot Uji. Ofrojme sherbimet si me poshte: Mbushje pishinash Mbushje depozitash Larje dhe pastrim pusesh uji deri ne 250 m Shpim pusesh uji deri...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
HSE INXHINIER Ofroj sherbime per bizneset ne fushen e Sigurise dhe Shendetit ne pune si me poshte: ÷ Pergatitja e Vleresimit te Rrezikut ÷...
Tirane
Kërkoj Biznese për mbajtjen e dokumentacionit tatimor. Ofrojmë shërbimin e : 1-Deklarimit të Librit të Shitjes/Blerjes 2-Deklarimin e Tvsh-së...
Tirane
Mundesi biznesi butik.Mbyllur per arsye largimi jashte.Shes dollap te madh ekspozitor melamin mdf,3rafte ne mur,2 metali,rafte...
Tirane
Shperndarja e porosie tani eshte me e lehte me BDS Nese doni te shperndani nje porosi mjafton nje telefonate, nje sms ose nje mesazh ne whats app...
Tirane
Mei Realty Ami eshte nje agjensi qe operon ne fushen e Pasurive te Paluajtshme. Ne synojmë që të bëhemi një "One Stop Shop" për sa i përket...
Tirane
OFROJME SHERBIM BERBERI NE SHTEPI: OFROJME QETHJE PER MESHKUJ TE TE GJITHA MOSHAVE NGA FEMIJE DERI TEK TE MOSHUAR .OFRIJME PASTRIM DHE STILIM...
Tirane
Kryej Perkthime zyrtare te licensuara nga Ministria e Drejtesise nga Frengjisht ne Shqip dhe anasjelltas. Ofroj gjithashtu dhe perkthime...
Tirane
Ofrojme Instalime Elektronike per: •Sisteme Survejimi IP Camera (Digitale) dhe Analoge. Duke filluar nga camera analoge 1MP Hikvision...
Tirane
Sherbimi qe ofroj i perket fushes se ndertimit, konkretisht mbrojtes nga zjarri. Pergatis projekte per mbrojtjen nga zjarri/ plan evakuimin dhe...
Tirane
Jemi nje kompani e njohur ne treg,ne fushen e servisit dhe sherbimeve te automjeteve. Kompania jone operon dhe ofron sherbime ne fushen e...
Tirane
Standard Services, kompani me pervoje te gjate ne fushen e Prokurimeve Publike. Ofrojme sherbime si me poshte: - Aplikim per Prokurime Publike...
Tirane
Ofroj konsulencë ligjore dhe financiare për bizneset e vogla. Konsulenca konsiston në zgjidhjen e problemeve administrative, fiskale, si edhe në...
Tirane
Ofroj përgatitjen e dokumentacioneve të nevojshme për punonjësit. - Hartimi i kontratës sipas kërkesave tuaja, duke u bazuar në legjislacionin...
Tirane
Studjo Kontabiliteti “Ofron shërbime Financiare në ndihmë të biznesit tuaj” Biznesi I “Vogel Pa TVSH” Përgatitja dhe deklarimi i Listëpagesës...
Back
Top