Biznese & Shërbime

prezantoni biznesin, aktivitetin, sherbimet, produktet ...

Filters

Tirane
Mermer I Bardhe - Varr I Bardhe - Punime Varresh Eno Punime Varresh Eno 067 20 74 514 Punime Mermeri & Graniti www.punimevarresh.com Punime dhe...
Shqiperi
Ofrohet menaxhim per Social Media duke filluar nga 130€. Bizneset qe jane te interesuara te kontaktojn ne nr e poshtshenuar. Cel. : 0689300616
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
Mbajtje llogarie te shërbimeve të kontabilitetit me programe te Informatizuar, rregjistrimi I faturave te blerjes , faturave te shitjes,veprimet e...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
Ofrojmë shërbime ligjore: Përfaqësim në gjykatat Gjykatë të Shkallë e Parë Gjykatën e Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm Gjykatë të Lartë...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
By-Ter Project eshte nje kompani me eksperience shume vjecare ne sektorin e ndertimit. Kompania jone realizon qe nga restaurimet me te vogla e...
Ofrojme lyerje me boje, lyerje shtepie, lyerje fasade,ambiente tregetare,stukime,patinime.etj. Zgjedhje te ngjyrave nga ju sipas deshires dhe...
Tirane
VARRE GRANITI - VARRE MERMERI - VARR FAMILJAR Punime Varresh Eno: 067 20 74 514 I kompletuar me aksesoret, piktura me lazer, vazo graniti...
Tirane
Varr i punuar me mermer Pana me hapje, liber porcelani, fotografi porcelani, kornize bronzi, shkrimet me gedhendje, lule te gedhendur, gure...
Tirane
Varr i punuar me mermer Pana me hapje, liber porcelani, fotografi porcelani, kornize bronzi, shkrimet me gedhendje, lule te gedhendur, gure...
Tirane
Varr - Qivur me engjell i punuar fiamato me mermer bezhe. Punime Varresh Eno 067 20 74 514 Punime Mermeri & Graniti www.punimevarresh.com...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Ofrojme lyerje me boje , Lyerje Shtepie , Lyerje Fasade Ambiente tregetare, Stukime , Patinime. Zgjedhje te ngjyrave nga ju sipas deshires ...
Tirane
Punime Varresh Eno 067 20 74 514 Punime Mermeri & Graniti www.punimevarresh.com Montime varresh ne gjithe Shqiperine. Realizim 3d te ideve tuaja...
Tirane
Modele Varresh Europiane Punime Varresh Eno 067 20 74 514 Punime Mermeri & Graniti www.punimevarresh.com Montime varresh ne gjithe Shqiperine...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
By-Ter Project eshte nje kompani me eksperience shume vjecare ne sektorin e ndertimit dhe prej disa vitesh perfshin fushen e projektimit...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
By-Ter Project eshte nje kompani me eksperience shume vjecare ne sektorin e ndertimit ,ku prej disa vitesh perfshin dhe sektorin e mobilimit me...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
By-Ter Project eshte nje kompani qe ofron: •projekt teknik& 3D, •punime elektrike& hidraulike, •patinim& lyerje, •punime gipsi , •shtrime...
Tirane
Punime Varresh Eno 067 20 74 514 Punime Mermeri & Graniti www.punimevarresh.com Montime varresh ne gjithe Shqiperine. Realizim 3d te ideve tuaja...
Tirane
Punime Varresh Eno 067 20 74 514 Punime Mermeri & Graniti www.punimevarresh.com Montime varresh ne gjithe Shqiperine. Realizim 3d te ideve tuaja...
Tirane
Punime Varresh Eno 067 20 74 514 Punime Mermeri & Graniti www.punimevarresh.com Montime varresh ne gjithe Shqiperine. Realizim 3d te ideve tuaja...
Tirane
Varr Mermeri Me Kollona dhe bordura, i kompletuar me aksesoret, vazo, vend qiriu, pikture, shkrimet me gedhendje, kangjella. Punime Varresh Eno...
Tirane
Ofroj shërbime Kontabiliteti: Pergatitja e dokumentacionit per celjen e nje shoqërie,. E- Abania. ( Hapje e NIPT) Përgatitja e deklaratave të...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
8 Rr. Bardhyl | Siri Kodra | Riza Cerova
💶2000€ I Diskutueshem 🗝️Qera!! Ambient Biznesi 📍Siri Kodra,Prane Credins Bank Kati: 2 Sip: 245 m2 •Ndodhet ne rruge kryesore Gjendja: Shume e...
Shqiperi
If you need a therapy and relaxed massage and home care for post operation and anything else Cel. : +491639503926
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Ekspozita | Gjykata
Studio Ligjore "Duraj"
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Ekspozita | Gjykata
Deklarim i adresës për shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë Shqipërisë.
Shqiperi
Studio Ligjore "Duraj" e zhvillon aktivitetin e saj në Tiranë, Durres, Elbasan si dhe në qytetet kryesore të Shqipërisë duke ofruar shërbime...
Tirane
Modele Varresh Europiane | Punime Varresh Eno Punime Varresh Eno 067 20 74 514 Punime Mermeri & Graniti www.punimevarresh.com Montime varresh ne...
Tirane
Punime Varresh Eno 067 20 74 514 Punime Mermeri & Graniti www.punimevarresh.com Montime varresh ne gjithe Shqiperine. Realizim 3d te ideve tuaja...
Back
Top