Ambjente biznesi ne shitje

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
10 Rr. Durresit | Prokuroria
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
53 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
10000
Shitet Biznesi Barber Shop, gjithcka e investuar me detaje, gati per pune. Eshte aktiv me pune. 2 jave qe eshte hapur, por do largohen per arsye...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Shitet Biznesi Barber Shop, gjithcka e investuar me detaje, gati per pune. Eshte aktiv me pune. 2 jave qe eshte hapur, por do largohen per arsye...
Tirane
3 Ministria e jashtme | Brryli
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
77 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
420000
Ambienti Ideal për Biznesin Tuaj në Brryli – 77 m² për Shitje për €420,000! Ky ambient biznesi është një mundësi e rrallë për t'u vendosur në një...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
22 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
158000
Ambjent Biznesi në shitje tek Rruga e Durrësit Çmimi: 158,000€ Sipërfaqe: 22 m² Lokacioni: Buzë rrugës, Rruga e Durrësit, Tiranë Të ardhura nga...
Tirane
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
22 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
157000
Ambjent Biznesi në shitje tek Rruga e Durrësit Çmimi: 157,000€ Sipërfaqe: 22 m² Lokacioni: Buzë rrugës, Rruga e Durrësit, Tiranë Të ardhura nga...
Tirane
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
Tipi
Siperfaqja m²
137 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
226050
Zona/Rruga : Rruga Riza Cerova Shitet, Ambient Biznesi, Rruga Riza Cerova • Siperfaqe ambienti: 137m2 • Kati : 0 I organizuar ne : • open space...
Tirane
9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
55 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
160000
Ekskluzive vetem Rexhina Tek Hipoteka shkolla Harry Fultz. Ambient biznesi i ndare ne dy zyra 55 m2. Kati 0. Me hipoteke. Totalisht te mobiluara...
Back