Ambjente biznesi ne shitje

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale

Filters

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
54 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
160000
Shitet Dyqan Ne Astir (ID BD1127) Tirane Ne Astir, prane Kompleksit Molla, Shitet dyqan me siperfaqe 53.32 m2 ME HIPOTEKE , me fasad xhami...
Tirane
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
55 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
110000
Dyqan Ne Shitje Tek Ali Demi (ID BD1140) Tirane Ne Ali Dem, tek Kompleksi wind shitet dyqan, me siperfaqe totale 55 m2, kati 0, tualet, ne rruge...
Tirane
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
Siperfaqja m²
150 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
480000
Zyre Per Shitje Tek Stadiumi Dinamo (ID BZ112) Tirane Tek Stadiumi Dinamo, prane Piceri Era, shitet zyre me siperfaqe totale 150 m2 (130 m2...
Tirane
9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
Tipi
lokal
Siperfaqja m²
62 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
160000
Shitet, Lokal, Bulevardi Asim Vokshi, Tiranë. Ambienti ndodhet përballë shkollës Harry Fultz. Informacion mbi ambientin: • Sipërfaqja: 61.86 m2. •...
Tirane
4 Kinostudio | Porcelan
Tipi
Siperfaqja m²
326 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
979500
Zona/Rruga : KINOSTUDIO Shitet, Ambient Biznesi, Kinostudio, Tiranë. Informacion mbi ambientin: • Sipërfaqja neto: 326.5 m2. • Kati 0. • Lartësia...
Tirane
5 Vasil Shanto | Blloku Vilave Selite
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
60 m²
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
158000
Ofrohet per shitje apartament i tipologjise 1+1 ne Vasil Shanto . Apartamenti eshte pjese e nje godine ekzistuese , shume prane rruges kryesore ...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
36 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
65000
Shitet,Ambjent Biznesi, 21 Dhjetori, Tiranë. Ambjenti është i pozicionuar pranë Supermarket "Joena". Informacion mbi ambjentin: * Sipërfaqja...
Back