PDA

Trego pamjen e plotė tė : AL, Tiranė ofroj vend pune Manaxher Shitjeshtiranabeer
24.02.2006, 10:15
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranė, Durres, Kavaje, Elbasan, Korce, Gjirokaster, Mallakaster, Kruje, Diber


NJOFTIM PER VEND TE LIRE PUNEDrejtoria e Shoqerise Birra Tirana shpall konkurs te hapur per plotesimin e vendeve te lira te punes prane Drejtorise se Marketingut per pozicionin


INSPEKTOR TREGU

per zonat:Tirane, Durres, Elbasan, Kavaje, Gjirokaster, Korēe, Diber, Lushnje, Berat, Kruje,Kerkesat per kandidatin:

Eksperience ne sektorin e shitjeve
Te kete perfunduar arsimin e larte
Aftesi komunikuese, bindese dhe analizuese
Gatishmeri per te punuar ne terren
Njohuri te mira kompiuterike
Te disponojne automjet
Aftesi pune ne grup, me iniciative
Shoqeria ofron:

Ambient dinamik pune
Mundesi per rritje profesionale
Kompensim bazuar ne rezultatet e punes
Dokumentacioni i nevojshem:

Kerkese per punesim
Curiculum Vitae
Diplomen dhe listen e notave
Deshmi dhe certifikata per kualifikime te tjera te mundshme
Deshmi per drejtim automjeti
Kandidatet e interesuar te paraqesin dokumentacionin e mesiperm prane zyres se Burimeve Njerezore te shoqerise ne adresen e meposhtme:Birra Tirana

Rruga e Kavajes, Tirane

Fax. +355 (0) 4 22 97 70, 23 55 82

E-mail: info@birratirana.com (info@birratirana.com);

E-mail: marketingdirector@birratirana.com (marketingdorector@birratirana.com)