• Zyre Elitare ** 134m2 (3 amb, 2wc & Verande) 1,500 Euro - LAKE View Res. **Liqeni | me Kondicioner, Spote Led & PARKET

Cmimi Euro
1500
Super Zyrë ( Lake View - Liqeni Tiranës ) 134 M2 (3 Ambjente Pune 2 Tualete & Verandë) Do Vendosen Kondicionrët | Spotet Led + Punimet E Gipsit | Parket + Planimetri Ideale

*** Një Nga Rezidencat Më Të Kërkuara Për Zyra Dhe Banim Pasi Ndodhet Ngjuturë Me Liqenin Artificial Rrugën E Kosovarëve Dhe Kopshtin Zologjik ***

Q4598

Te Dhenat E Ndarjes:

- 3 Ambjente Pune
- 2 Tualete
- 1 Korridor
- 1 Verandë

- Sip Totale: 134m2
- Sip Neto: 105.90m2
- Kati: 9
- Katet E Pallatit: 17
- Pallat I Sapo Perfunduar
- Ashensor: Po


Karakteristika:

Super Zyrë Në Lake View Liqeni Tiranës 134 M2 3 Ambjente Pune 2 Tualete Verandë
- Do Vendosen Kondicionrët
- Spotet Punimet E Gipsit
- Një Nga Rezidencat Më Të Kërkuara Për Zyra Dhe Banim Pasi Ndodhet Ngjuturë Me Liqenin Artificial Rrugën E Kosovarëve Kopshtin Zologjik


Mundësi Parkimi Me Cmim Extra***


Cmimi: 1,500 Euro ( Neto )

Tel Ose Whatsapp: 0692448606
 


Contact WhatsApp
Back
Top