• www.instituti-leonardodavinci.com

KURSE: INXHINIERIKE, INFORMATIKE, GRAFIKE, EKONOMIKE, GJUHE TE HUAJA

Programe 3-4 mujore:
Graphic Design, Fashion Design, Interior Design, Administrator Rrjetesh, Specialist i Sistemeve të Sigurisë, Specialist IT, Fotografi dhe Dizenjim, Web Developer, Teknik Kompjuteri, Specialist Elektrik
, Elektronike Digitale.

Kurse Inxhinierike:
"Autocad 2D, Autocad 3D, Sap 2000, Etabs, Tekla Strukture, Revit Structure, Robot Structural Analysis, Gis, AutoCad Map, Watercad, Win Roads, Inroads, Archicad, CDS Win, Civil 3D, Revit Architecture, Revit MEP... etj."

Kurse Informatike:
"Programim C, Programim C++, Programim Java, Visual Basic, Oracle DB, Programim Php, Linux, Rrjetat kompjuterike, Siguria ne rrjet, Telefoni, Windows 7, Algoritmike, Programim PLC, Sisteme multimediale, Arkitekture Kompjuteri,SPSS ... etj."

Kurse IT: Web Design(HTML 5- CS3-JavaScript -JQyery), Joomla, Web Programming(DB. SQL Server- ASP.net)/(PHP-MY SQL), Google Map Aplication,MVC Visual Studio,Mobile Application,JQyery Mobile Application, Programim C, C++,C#, Visual Studio, Java,MatLab, Oracle DB, Laravel, Word Press….etj

Kurse pregatitore per certifikimet ECDL (Patenta Nderkombetare e Kompjuterit)
ECDL (Basic), ECDL(Advanced), ECDL (CAD),ECDL(Image Editing), ECDL(Web Editing)

Kurse Grafike:

Fotografi, Photoshop, Montazh (Adobe Premiere), Montazh (Adobe Aftereffect), Montazh (Adobe Audition), Correl Draw, Adobe Illustrator, 3Ds Max, Maya, Cinema 4D, Faqosje (Adobe Indesign), Web Design, Z- Brush, Modelim Karakteresh 3D, Modelim Skenografie 3D, Modelim Interiori 3D, Adobe Flash, Adobe Dreamweaver, ... etj.

Kurse Ekonomike:
Financa 5, Kontabiliteti Alfa, Quick Book, e-comerce, Excel i Avancuar ,Access,SPSS ...etj.

Gjuhe te Huaja:
Anglisht, Frengjisht, Gjermanisht, Italisht.

Tel. : 0673635750
Cel. : 0697501434
www.instituti-leonardodavinci.com
e-mail: instituti.leonardodavinci@hotmail.com
 


Contact WhatsApp
Back
Top