• Web Developer Wordpress -Shopify

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Web design
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
ClickWise Digital kërkon të punësojë Web Developer Shopify
Detyrat dhe Përgjegjësit:

  • Krijon dyqane e-commerce në platformën Shopify
  • Analizon të dhënat e Webit dhe ndihmon në përmirësimin e shitjeve
  • Ka eksperience ne platformen Shopify
  • Njohuri të gjuhëve PHP, JavaScript dhe Jquery


Të interesuarit mund të dërgojnë cv në emailin hello@clickwisedigital.com
ose të kontaktojnë në numrin: +355672222260
 


Apply WhatsApp
Back
Top