• VR BOX Syze virtuale 360° 3D 9 Euro

Nr. Njesia - Zona me e afert?
Cmimi Euro
9
➡️VR BOX
➡️Shiko video 3D
➡️Shikon foto 3D
➡️Shikon në 360°
➡️Sikur je në realitet
➡️Shiko filma sikur je mes aktoreve te filmit.
Ideale për paisjet Android ose IOS me ekran 3,5" deri ne 6" me rezolucion nga 1080P dhe më të lartë,ato përmbajnë lente optike HD me diametër 42 mm. Mbështetje e integruar për kamerën.

VR BOX SYZE VIRTUALE Te reja ne kuti bashke me te gjithe komponentet.
Cmimi: 9
per porosi na kontaktoni ne nr. 0683345300
transport ne te gjithe Shqiperine(2)

Cel. : +355683345300vr box2.jpg
 


WhatsApp
Back
Top