• Vlore, shitet apartament 3+1 Kati 0, 149 m² (Dhermi-Palase)

Vlore
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Qender
Location Rruga + Nr.
Dhermi-Palase
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
149 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 0
Shitet Apartament 3+1 në Sun Palase – Rezidencë Premium pranë Detit

Shitet apartament 3+1 në kompleksin rezidencial Sun Palase, një nga investimet më prestigjioze në bregdetin shqiptar. Me hapësira të bollshme, oborr privat dhe standarde të larta ndërtimi, kjo pronë është ideale si për banim ashtu edhe për investim.

Detajet e pronës:
Tipologjia: 3+1
Kati: 0
Sipërfaqe neto: 107.26 m²
Sipërfaqe e përbashkët: 19.31 m²
Sipërfaqe bruto: 126.57 m²
Sipërfaqe oborri: 22.85 m²
Sipërfaqe totale: 149.42 m²

Çmimi: 386,386 €

Apartamenti ofron një organizim funksional, ambiente të bollshme dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës. Oborri privat krijon një hapësirë ideale për relaks, argëtim ose kohë cilësore me familjen, duke e bërë këtë pronë një zgjedhje të shkëlqyer për një stil jetese komod pranë detit.

Sun Palase është një kompleks modern me standarde të larta ndërtimi, infrastrukturë cilësore, ambiente të gjelbëruara dhe një pozicionim strategjik pranë vijës bregdetare, duke ofruar qetësi, privatësi dhe akses të lehtë në të gjitha shërbimet.

Kjo pronë përfaqëson një mundësi të shkëlqyer si për banim, ashtu edhe për investim afatgjatë në një nga zonat me potencialin më të lartë të zhvillimit në bregdetin shqiptar.

Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni +355684129182

Cel. : +355684129182

WhatsApp
Location information
address
Dhermi-Palase, Vlore, Shqiperi
Back