Vlore, shitet apartament 2+1+Ballkon , 103 m² 150.000 € (Rr . e Cipajve)
- Vlore
- Location Rruga + Nr.
- Rr . e Cipajve
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 103 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 150000 €
150,000 €
Rr. e Cipajve - Gjergj Araniti - Vlorë, Vlorë
Apartament 2+1 ne shitje tek Rr. e Cipajve,Vlore
Në zemër të një prej zonave më të mira dhe më të kërkuara për banim në Vlorë, tek Rruga e Çipajve, pas Kei Kafe, ofrojmë për shitje një apartament fantastik 2+1 që përmbush çdo kërkesë për një jetesë të rehatshme dhe cilësore. Kjo është një mundësi e rrallë për të pasur një shtëpi në një nga lagjet më të qeta, të sigurta dhe me akses të lehtë në çdo shërbim të nevojshëm.Përshkrimi i Apartamentit
Ky apartament ka një sipërfaqe totale prej 102.5 m² dhe është pozicionuar në katin e 2-të të një pallati të ri dhe cilësor. Falë organizimit të tij të shkëlqyer dhe hapësirave të bollshme, është një zgjedhje ideale për familjarët, çiftet ose këdo që kërkon një ambient të rehatshëm dhe funksional.
- Koridori hyrës – një hapësirë komode që lidhet në mënyrë harmonike me të gjitha ambientet e tjera të apartamentit.
- Salloni dhe kuzhina – një ambient i hapur dhe i ndriçuar natyralisht, ku zona e ndenjjes dhe ajo e gatimit janë të kombinuara në mënyrë perfekte për të krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe familjare.
- Dy dhoma gjumi – të bollshme dhe të mirëorganizuara, ideale për pushim dhe relaks.
- Dy ballkone – një vlerë e shtuar për apartamentin, duke ofruar hapësirë për të shijuar ajrin e pastër dhe dritën natyrore.
- Një tualet me dritare – i ajrosur mirë dhe i pajisur me çdo element të nevojshëm për komoditet maksimal.
- Depo – një hapësirë ekstra për organizim të rregullt të shtëpisë tuaj.
Orientimi dhe Ndriçimi
Apartamenti ka një orientim të shkëlqyer Lindje-Perëndim, çka bën që të përfitojë ndriçim natyral gjatë gjithë ditës. Në mëngjes, rrezet e diellit të lindjes e mbushin ambientin me dritë natyrale, ndërsa pasdite perëndimi krijon një atmosferë të ngrohtë dhe relaksuese.
Zona dhe Pozicioni
Ky apartament ndodhet në një nga lagjet më të preferuara për banim në Vlorë. Vetëm 3-4 minuta larg nga bulevardi kryesor dhe 10 minuta në këmbë nga Lungomare, kjo zonë ofron gjithçka që ju nevojitet për një jetesë të qetë dhe komode:
- Shkolla dhe kopshte – ideale për familjet me fëmijë, duke siguruar akses të lehtë në institucionet arsimore më të mira.
- Supermarkete, dyqane dhe farmaci – çdo shërbim që ju nevojitet është vetëm disa hapa larg.
- Bare dhe restorante cilësore – për një jetë sociale të gjallë dhe të këndshme.
- Transport publik dhe infrastrukturë e mirë – lëvizja është e lehtë dhe e shpejtë drejt çdo pjese të qytetit.
Dokumentacioni dhe Siguria
Apartamenti disponon certifikatë pronësie dhe është gati për t’u shitur pa asnjë problem ligjor. Pallati është i ri, i ndërtuar me materiale cilësore dhe me një infrastrukturë të sigurt.
Cel. : +355694411311
Location information