Vlore, shitet apartament 1+1 Kati 2, 95 m² 423.100 € (Palase)
- Vlore
- Location Rruga + Nr.
- Palase
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 95 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 423100 €
Apartament në shitje në Green Coast – 1+1 me Verandë | Dorëzim Verë 2027
Ofrohet për shitje një apartament modern në rezidencën prestigjioze Green Coast Resort, një nga destinacionet më ekskluzive të rivierës shqiptare, pranë bregdetit të Palasa Beach.
Apartamenti është i organizuar në tipologjinë 1+1, me hapësira funksionale dhe shumë komode për banim ose investim.
Detajet e pronës:
Sipërfaqe banimi: 95.39 m²
Verandë e bollshme: 44.08 m²
1 post parkimi i përfshirë
Depo: 30.96 m²
Veranda e madhe krijon hapësirën perfekte për relaks, darka në ambient të hapur dhe për të shijuar klimën dhe atmosferën e rivierës.
Kompleksi ofron standarde të larta ndërtimi, arkitekturë moderne, siguri dhe një stil jetese premium shumë pranë detit.
Çmimi total: 423,121 €
Përfundimi i ndërtimit: Verë 2027
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të rezervuar këtë pronë në një nga resortet më të kërkuara të bregdetit shqiptar.
Cel. : 0693444303
Ofrohet për shitje një apartament modern në rezidencën prestigjioze Green Coast Resort, një nga destinacionet më ekskluzive të rivierës shqiptare, pranë bregdetit të Palasa Beach.
Apartamenti është i organizuar në tipologjinë 1+1, me hapësira funksionale dhe shumë komode për banim ose investim.
Sipërfaqe banimi: 95.39 m²
Verandë e bollshme: 44.08 m²
1 post parkimi i përfshirë
Depo: 30.96 m²
Kompleksi ofron standarde të larta ndërtimi, arkitekturë moderne, siguri dhe një stil jetese premium shumë pranë detit.
Cel. : 0693444303
Location information