Vlore, shitet 🏖️ Apartament & Garsoniere, Kati 10, 117 m² 328.500 € (Reshat Osmani Lungomare Vlore)
- Vlore - Lungomare
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Reshat Osmani, Lungomare
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 117 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 10
- Cmimi Euro
- 328500 €
067 711 0777
Apartament & Garsoniere – Për Shitje – Lungomare, Vlorë
Çmimi: 328,500 €
Rruga Reshat Osmani, Lungomare – Vlorë
Shitet Garsoniere + Apartament 1+1 në Lungomare (Pamje të Mrekullueshme nga Deti)
Një mundësi unike investimi dhe banimi në një nga zonat më të kërkuara të Vlorës! Kjo pronë përfshin një Garsoniere + një Apartament 1+1, të pozicionuara pranë njëra-tjetrës, në katin e 10-të, me një pamje të pakufizuar nga deti dhe orientim perfekt jug–perëndim që garanton ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.

Sipërfaqe totale: 117.21 m²
Ndërtesë moderne me administrim dhe ashensor
Totalisht të mobiluara me arkitekt
2 minuta nga plazhi & Lungomare
Karakteristikat kryesore
Kat i 10-të, me pamje panoramike
Mobilim profesional, modern dhe i gatshëm për përdorim
Orientim Jug–Perëndim
Ndërtesë e re, e mirëadministruar, me ashensor
Gati për banim dhe investim
Mundësi fantastike për Airbnb/Booking
Pozicion i privilegjuar në Lungomare, pranë Shkollës së Marines
Mundësi të shkëlqyera investimi
Kjo pronë lejon shfrytëzim të dyfishtë:
Apartamenti dhe garsonierja mund të jepen veçmas me qira, duke dyfishuar përfitimin
Lokacion elitar në Lungomare = qira të garantuara gjatë gjithë vitit
Ideale për Airbnb & Booking
Mundësi për banim familjar ose si apartament pushimi
Zona e Lungomares ka normat më të larta të qirave sezonale dhe afatshkurtra në Vlorë.
Pse është zgjedhja perfekte?
Pozicion unik vetëm pak metra nga deti
Mobilim premium me arkitekt
Ndriçim maksimal
Ndërtesë moderne
Potencial i lartë investimi
Mundësi përdorimi si njësi të ndara ose të bashkuara
Me certifikatë pronësie
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, kontaktoni:
Eduard Maçaj
+355 67 711 0777
#vlore #lungomare #apartament #garsoniere #realestatealbania #prona #shtepi #investim #apartamentnëshitje #panorama #pamjengedeti #modernliving #remax #remaxdeluxe #albaniarealestate #luxuryapartments #deti #vlora #shitetapartament #airbnbinvesting #bookingready #eduardmacaj #pronaeluksit #homegoals #realestatevlore #propertyforsale
Një mundësi unike investimi dhe banimi në një nga zonat më të kërkuara të Vlorës! Kjo pronë përfshin një Garsoniere + një Apartament 1+1, të pozicionuara pranë njëra-tjetrës, në katin e 10-të, me një pamje të pakufizuar nga deti dhe orientim perfekt jug–perëndim që garanton ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Kjo pronë lejon shfrytëzim të dyfishtë:
Zona e Lungomares ka normat më të larta të qirave sezonale dhe afatshkurtra në Vlorë.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, kontaktoni:
#vlore #lungomare #apartament #garsoniere #realestatealbania #prona #shtepi #investim #apartamentnëshitje #panorama #pamjengedeti #modernliving #remax #remaxdeluxe #albaniarealestate #luxuryapartments #deti #vlora #shitetapartament #airbnbinvesting #bookingready #eduardmacaj #pronaeluksit #homegoals #realestatevlore #propertyforsale
Location information