• Vlore, shes biciklete 450 Euro

Cmimi Euro
450
Shiten bicikletat 26- 250€ dhe 29 - 200€ .Bicikletat Jane ne gjendje perfekte!

Cel. : 0686747347
 


WhatsApp
Back
Top