Vlore, shes apartament 2+1+Ballkon Kati 8, 100 m² 260.000 € (Lungomare)
- Vlore
- Location Rruga + Nr.
- Lungomare
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 100 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 8
- Cmimi Euro
- 260000 €
APARTAMENT 2+1 ME PAMJE PANORAMIKE NGA DETI – LUNGOMARE, VLORË
Shitet apartament komod dhe modern me pamje fantastike nga deti, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Vlorës, në vijën e dytë të Lungomares.
Apartamenti ndodhet në katin e 10-të të një ndërtimi të ri dhe ofron rehati, ndriçim natyral dhe një pamje relaksuese.
Organizimi i apartamentit:
• Korridor hyrës
• Ambient ndenjeje me dalje në ballkon
• Kuzhinë me dritare
• 2 dhoma gjumi
• 1 tualet
• Ballkon me pamje panoramike nga deti
Detaje të pronës:
• Sipërfaqe: 100 m²
• Kati: 8 banim
• Ndërtim i ri,i mireadministruar
• Dokumentacioni në proces hipotekimi,pritet te hipotekohet shume shpejt.
Zona është ndër më të preferuarat për banim dhe investim, falë afërsisë me institucionet, shërbimet kryesore dhe Lungomaren.
Një mundësi ideale edhe për investim, pasi zona frekuentohet shumë nga turistët vendas dhe të huaj gjatë gjithë vitit.
Çmimi: Në lekë
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, jeni të mirëpritur të na kontaktoni.
Cel. : 0697345449
Shitet apartament komod dhe modern me pamje fantastike nga deti, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Vlorës, në vijën e dytë të Lungomares.
Apartamenti ndodhet në katin e 10-të të një ndërtimi të ri dhe ofron rehati, ndriçim natyral dhe një pamje relaksuese.
Organizimi i apartamentit:
• Korridor hyrës
• Ambient ndenjeje me dalje në ballkon
• Kuzhinë me dritare
• 2 dhoma gjumi
• 1 tualet
• Ballkon me pamje panoramike nga deti
Detaje të pronës:
• Sipërfaqe: 100 m²
• Kati: 8 banim
• Ndërtim i ri,i mireadministruar
• Dokumentacioni në proces hipotekimi,pritet te hipotekohet shume shpejt.
Zona është ndër më të preferuarat për banim dhe investim, falë afërsisë me institucionet, shërbimet kryesore dhe Lungomaren.
Një mundësi ideale edhe për investim, pasi zona frekuentohet shumë nga turistët vendas dhe të huaj gjatë gjithë vitit.
Cel. : 0697345449
Location information