Vlore - Lungomare - Uji i Ftohte, jepet me qera apartament 1+1+Ballkon Kati 4, 90 m² 232.960 € (Poseidon Residence)
- Vlore - Lungomare - Uji i Ftohte
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 90 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 232960 €
Residenca Poseidon Vlorë, apartament 1+1 në shitje
Ofrojmë për shitje një apartament të mrekullueshëm, pjesë e kompleksit ekskluziv Poseidon Residence, në një nga zonat më të preferuara buzë detit në Vlorë, Lungomare.
Apartamenti gëzon një vendndodhje perfekte, me akses të drejtpërdrejtë në shëtitoren bregdetare, plazhe të pastra dhe të gjitha shërbimet kryesore.
Detaje të apartamentit:
• Sipërfaqe bruto 89.6 m²
• Sipërfaqe neto 76.3 m2
• Tipologjia: 1+1
• Kati: 4-të
• Ndërtim i ri me standarde të larta cilësie
• Izolim termik dhe akustik
• Sistem kondicionimi
• Ashensor modern në godinë
• Garazh/parkim i disponueshëm (opsional)
Residenca Poseidon ofron ambiente të mirëmbajtura, siguri 24/7 dhe një stil jetese elitar buzë Adriatikut.
Çmimi i shitjes 2600 euro/m2
Totali 232960 euro
Një mundësi ideale si për banim, pushime verore, ashtu edhe për investim me qira afatshkurtër/turistike!
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, na kontaktoni
ID : PRO7640
Cel. : +355696092993
Ofrojmë për shitje një apartament të mrekullueshëm, pjesë e kompleksit ekskluziv Poseidon Residence, në një nga zonat më të preferuara buzë detit në Vlorë, Lungomare.
Apartamenti gëzon një vendndodhje perfekte, me akses të drejtpërdrejtë në shëtitoren bregdetare, plazhe të pastra dhe të gjitha shërbimet kryesore.
Detaje të apartamentit:
• Sipërfaqe bruto 89.6 m²
• Sipërfaqe neto 76.3 m2
• Tipologjia: 1+1
• Kati: 4-të
• Ndërtim i ri me standarde të larta cilësie
• Izolim termik dhe akustik
• Sistem kondicionimi
• Ashensor modern në godinë
• Garazh/parkim i disponueshëm (opsional)
Residenca Poseidon ofron ambiente të mirëmbajtura, siguri 24/7 dhe një stil jetese elitar buzë Adriatikut.
Çmimi i shitjes 2600 euro/m2
Totali 232960 euro
Një mundësi ideale si për banim, pushime verore, ashtu edhe për investim me qira afatshkurtër/turistike!
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, na kontaktoni
ID : PRO7640
Cel. : +355696092993
Contact WhatsApp