• Vlore - Lungomare, shitet Vile Vile 2 Katshe Kati 2, 438 m² (Rruga Dhimitër Konomi, Vlore)

Vlore - Lungomare
Location Rruga + Nr.
Rruga Dhimitër Konomi, Vlore
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
438 m²
Nr dhoma
7+1
Kati
Kati 2
🏡 VILË EKSKLUZIVE PËR SHITJE – UJI I FTOHTË, VLORË 🌊✨

Një pronë unike për ata që kërkojnë qetësi, privatësi, hapësira të mëdha dhe një pamje të jashtëzakonshme nga deti Jon.

📍 E pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara dhe panoramike të Vlorës, në Ujin e Ftohtë – Rruga Dhimitër Konomi, kjo vilë 2-katëshe ofron kombinimin perfekt mes komfortit familjar dhe potencialit të investimit turistik.

🏡 Detajet kryesore të pronës:
✔️ Sipërfaqe ndërtimi: 250 m²
✔️ Sipërfaqe totale në përdorim: 838 m²
✔️ Truall me kopsht të gjelbëruar dhe ambiente relaksi
✔️ Strukturë 2-katëshe me organizim funksional
✔️ 4 dhoma gjumi
✔️ 7 ambiente të bollshme
✔️ 4 tualete
✔️ E mobiluar me stil bashkëkohor
✔️ Garazh dhe hapësirë parkimi brenda pronës
✔️ Dokumentacion i rregullt hipotekor

☀️ Pozicionimi jug-perëndimor garanton diell gjatë gjithë ditës, ndriçim natyral në çdo ambient dhe pamje panoramike nga deti, ku perëndimet krijojnë një atmosferë unike.

🌿 Oborri i gjelbëruar ofron hapësirën ideale për momente relaksi, aktivitete familjare dhe shijimin e natyrës në privatësi të plotë.

✨ Vila përfaqëson një zgjedhje perfekte si rezidencë familjare, shtëpi pushimi apo investim në një nga zonat më të preferuara të bregdetit të Vlorës.

📞 Kontaktoni RE/MAX Deluxe për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë private në këtë pronë të veçantë.

Cel. : +355 69 44 33 355 +355 69 44 11 311

WhatsApp
Location information
address
Rruga Dhimitër Konomi, Vlore, Vlore - Lungomare, Shqiperi
Back