• Vlore, jepet me qera hotel , 400 m² 35.000 € (Te pika e pare)

Vlore
Tipi
hotel
Siperfaqja m²
400 m²
Cmimi Euro
35000
Ky hotel i investuar dhe i mobiluar me shije ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Vlorës, në Pika e Parë, dhe ofron mundësi të shkëlqyera për ata që kërkojnë një pronë të suksesshme dhe komode për t'u marrë me biznesin e mikpritjes. Me një total prej 11 dhomash, çdo dhomë ka tualetin e saj privat, duke siguruar komoditet dhe privatësi për çdo mysafir. Dhomat janë të mobiluara me kujdes dhe ofrojnë një atmosferë të ngrohtë dhe moderne, përfshirë krevate të rehatshëm, TV, ajër të kondicionuar dhe lidhje me internet, duke e bërë qëndrimin në këtë hotel të këndshëm dhe relaksues.

Përveç kësaj, çdo dhomë ka pamje fantastike nga deti, duke mundësuar që mysafirët të shijojnë bukurinë e bregdetit të Vlorës dhe ajrin e freskët detar. Hotelin e karakterizon një stil elegant dhe modern, i cili i ofron mysafirëve kushte ideale për një qëndrim të rehatshëm.
Një tjetër avantajh i këtij hoteli është infrastruktura e plotë që ofron. Hoteli ka një kuzhinë të pajisur plotësisht për restorantin, duke ofruar mundësi për të shërbyer ushqim të shijshëm dhe për të ofruar një përvojë të këndshme për mysafirët që vizitojnë këtë vend. Restoranti mund të shërbejë ushqime tradicionale, por edhe ato të përgatitura sipas shijes ndërkombëtare, duke i plotësuar nevojat dhe preferencat e mysafirëve.

Përveç kushteve të brendshme të përshtatshme dhe të rehatshme, hoteli ofron gjithashtu mundësi parkimi për mysafirët, duke bërë që lëvizjet të jenë më të lehta dhe të sigurta. Parkimi është i sigurt dhe ofron mundësinë që mysafirët të gjejnë vendin e duhur për automjetet e tyre.
Vendndodhja e këtij hoteli është një tjetër pikë e fortë. Duke qenë shumë afër detit dhe me pamje të mrekullueshme nga bregu, ky hotel ofron mundësi të shkëlqyera për ata që duan të shijojnë bukurinë natyrore të Vlorës dhe njëkohësisht të kenë akses të shpejtë në restorante, kafene, plazhe dhe atraksione turistike.

Me investimet e bëra në këtë pronë, ky hotel është një mundësi e shkëlqyer për ata që kërkojnë të hapin një biznes mikpritës në një nga destinacionet më të vizituara të Shqipërisë.

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back