• Vlore, jepet me qera apartament 1+1+Ballkon Kati 9, 65 m² 340 € (Plazhi Vjeter)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
65 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
340
Ky apartament 1+1 i mobiluar ndodhet në katin e 9-të të një ndërtese moderne dhe ofron një mundësi të shkëlqyer për ata që kërkojnë të jetojnë afër plazhit të Vlorës, në një zonë me shumë kërkesë dhe tërheqëse. Me një sipërfaqe të bollshme dhe shumë mirë të organizuar, apartamenti është perfekt për një çift ose një individ që kërkon një vend komod për të jetuar.

Kuzhina është e pajisur plotësisht me pajisje moderne, duke përfshirë një furrë, sobë dhe frigorifer, duke ofruar mundësi të shumta për gatim. Dhoma e ndenjes është e ndriçuar natyrshëm, falë dritareve të mëdha që mundësojnë pamje të mrekullueshme nga qyteti dhe deti, dhe ka një divan të rehatshëm dhe një tavolinë ngrënieje. Kjo hapësirë është ideale për relaks dhe mikpritje.
Dhomat janë të mobiluara me shije, duke përfshirë një krevat të madh në dhomën e gjumit dhe dollap të gjerë për ruajtjen e rrobave. Ballkoni është një tjetër element tërheqës, ku mund të shijoni kafen e mëngjesit dhe pamjen nga deti, që është veçanërisht e bukur gjatë pasdites kur dielli perëndon.
Apartamenti është i pajisur me ajër të kondicionuar, që siguron një atmosferë të freskët gjatë verës dhe ngrohtësi gjatë dimrit. Po ashtu, ndodhet në një ndërtim me kushte moderne dhe shërbime të mira, duke përfshirë siguri 24 orë, ngrohje dhe ujë të vazhdueshëm, dhe mundësi parkimi për ata që disponojnë automjet.

Vendndodhja e apartamentit është një nga pikat më të forta, pasi ndodhet vetëm disa minuta nga plazhi i Vlorës dhe zonat më të frekuentuara të qytetit, ku mund të gjeni restorante, kafene, dyqane dhe aktivitete të ndryshme për të kaluar kohën. Gjithashtu, për ata që kërkojnë mundësi më shumë për argëtim, plazhi është në afërsi dhe mund të ofrojë mundësi të shkëlqyera për relaksim pranë detit.

Ky apartament është një mundësi e shkëlqyer për ata që duan të kalojnë një kohë të bukur dhe të rehatshme në Vlorë, duke shijuar komoditetin dhe afërsinë me detin dhe jetën e natës të qytetit.

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back