• Vlore, jepet me qera ambjent biznesi Kati 2, 160 m² 900 € (Rr.Cipajve)

Vlore
Tipi
ambjent biznesi
Siperfaqja m²
160 m²
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
900
Jepet me qira një ambient shumë funksional dhe i përshtatshëm për aktivitete të ndryshme, i pozicionuar në një nga zonat më të frekuentuara të Vlorës. Ky ambient ndodhet në katin e 2-të të një pallati të ri, direkt në rrugën kryesore(Gjergj Araniti), duke ofruar akses të shkëlqyer dhe dukshmëri maksimale.

Karakteristikat kryesore të Ambientit:

- Sipërfaqja totale:160 m², një hapësirë e bollshme për t’u përshtatur sipas nevojave tuaja.
- Ndarje e brendshme: Ambienti është i ndarë në 4 hapësira funksionale, ideale për të akomoduar aktivitete të ndryshme. Dy prej këtyre hapësirave kanë fasadë nga rruga kryesore, çka ofron mundësi të shkëlqyera për reklamim dhe promovim. Këto hapësira përfitojnë gjithashtu dritë natyrale gjatë gjithë ditës, duke krijuar një ambient të ndritshëm dhe miqësor.
- Tualete: Janë të disponueshme 3 tualete, të cilat sigurojnë komoditet dhe prakticitet për stafin dhe klientët.
- Ballkon: Një ballkon që mund të shfrytëzohet për qëllime relaksimi ose organizative.

Përshtatshmëria e Ambientit:

Ky ambient është perfekt për një sërë aktivitetesh biznesi, duke përfshirë:

- Klinikë dentare: Hapësira e madhe dhe ndarja e brendshme e bën të përshtatshëm për vendosjen e kabineteve dentare të ndara.
- Qendër estetike: Ndriçimi i bollshëm dhe ndarja e mirëorganizuar krijojnë kushtet ideale për një qendër estetike të suksesshme.
- Qendër kursesh: Me katër ambiente të ndara, është shumë e përshtatshme për mësimdhënie në fusha të ndryshme, duke ofruar hapësirë për grupe të ndryshme studentësh.
- Zyra biznesi: Ideale për zyra kompanish që kërkojnë hapësirë funksionale dhe vizibilitet të lartë.

Pozicioni Gjeografik:

Ambienti ndodhet në një nga rrugët më të populluara të qytetit të Vlorës, vetëm pak minuta larg bulevardit kryesor. Ky pozicion ofron qasje të lehtë për klientët dhe stafin, si dhe rrit shanset për një rrjedhë të qëndrueshme klientësh.

Çmimi Konkurrues:

Me një qira prej vetëm 900 €/muaj, ky ambient përfaqëson një vlerë të shkëlqyer për bizneset që kërkojnë të vendosen në një zonë me potencial të lartë zhvillimi.

Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në ambient, mos hezitoni të më kontaktoni. Ky është një mundësi e shkëlqyer për të rritur biznesin tuaj në zemër të Vlorës!

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Back