• Vend vakant:mësues të gjuhës Frenge.

Ne po të kërkojmë ty.
😊

Vend vakant:mësues të gjuhës frenge.
🇫🇷

Po zgjerojmë ekipin tonë dhe ju ftojmë të bëheni pjesë.Kërkojmë një individ të përkushtuar për të ndihmuar studentët tanë të zhvillojnë aftësitë e tyre në gjuhën frënge.Cfarë pret?
Dërgo Cv në numrin 067 240 4000

Cel. : 0672404000
 


Contact WhatsApp
Back
Top