• Uji Qafshtama kerkon te punesoje Menaxher Shitje F/M

qafshtama-cover-shofer-640.jpg


Kompania
"Qafshtama", një nga prodhuesit kryesorë të ujit mineral natyral në tregun shqiptar,
kërkon kandidatë për pozicionin e hapur përshkruar më poshtë.


Pozicioni i punës:
Menaxher/e Shitje

Përshkrimi i punës:
  • Mbajtje e kontakteve me klientët në zonën përkatëse
  • Ndjekje dhe organizim i proçesit të shpërndarjes në zonën përkatëse
  • Promovimi i produkteve të ujit Qafshtama
  • Ndjekje në vazhdimësi të tregut për negociata me klientë të rinj
  • Komunikim i vazhdueshëm me klientët dhe stafin për zgjidhjen e problemeve që evidentohen
Kërkesa për kandidatët:
  • Të kenë përfunduar detyrimisht studimet e larta (preferencë për Universitetin e Tiranës)
  • Të kenë aftësi të mira komunikuese
  • Të jenë ambiciozë, të përgjegjshëm, kërkues ndaj vetes dhe të orientuar ndaj punës me objektiva
  • Preferencë për kandidatët me eksperiencë të ngjashme pune
  • Të zotërojne patente te Klasit B dhe eksperiencë në drejtimin e automjeteve
Kandidatëve iu kërkohet të bashkangjisin në aplikim:
- CV me fotografi
ne adresen e emailit jobs@qafshtama.com
 


Apply WhatsApp
Back
Top