Tirane, shitet SUV Volvo XC60 Nafte, e bardhë automatik Kondicioner 218.000 km 30.000 €
- Tirane
- Tipi
- SUV
- Marka
- Volvo
- Viti
- 2019
- Cmimi Euro
- 30000 €
Shitet Volvo XC60, viti 2019, motor 2.0 naftë, në gjendje shumë të mirë teknike dhe estetike. Makinë me origjinë europiane, e mirëmbajtur rregullisht dhe e gatshme për çdo provë.
Motor 2.0 Diesel
Kambio automatike
Interior shumë i pastër dhe komod
Klimë automatike
Sensorë parkimi
Sistem multimedia dhe Bluetooth
Fenerë LED
Konsum ekonomik
Shumë e sigurt dhe ideale për familje
Volvo XC60 është një nga SUV-të më të vlerësuara për sigurinë, komoditetin dhe cilësinë e ndërtimit. Ofron rehati maksimale në udhëtime të gjata dhe performancë të shkëlqyer në rrugë.
City Safety: Frenim automatik në raste emergjence (dallon këmbësorët, ciklistët dhe kafshët e mëdha).
Lane Keeping Aid: Ndihmë aktive për mbajtjen e korsisë (makina korrigjon timonin vetë nëse devijoni).
Road Sign Information: Leximi automatik i tabelave të qarkullimit rrugor dhe shfaqja e tyre në bord.
Viti: 2019
Karburanti: Naftë
Motori: 2.0 Diesel
Çmimi: 30,000 €
Për më shumë informacion ose për ta parë nga afër, kontaktoni :+355693663976
Cel. : +355693663976
Volvo XC60 është një nga SUV-të më të vlerësuara për sigurinë, komoditetin dhe cilësinë e ndërtimit. Ofron rehati maksimale në udhëtime të gjata dhe performancë të shkëlqyer në rrugë.
City Safety: Frenim automatik në raste emergjence (dallon këmbësorët, ciklistët dhe kafshët e mëdha).
Lane Keeping Aid: Ndihmë aktive për mbajtjen e korsisë (makina korrigjon timonin vetë nëse devijoni).
Road Sign Information: Leximi automatik i tabelave të qarkullimit rrugor dhe shfaqja e tyre në bord.
Cel. : +355693663976