Tirane, shitet lokal Kati 0, 162 m² 380.000 € (Kodra e Diellit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Selite | Kodra e Diellit
- Location Rruga + Nr.
- Kodra e Diellit
- Tipi
- lokal
- Siperfaqja m²
- 162 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 380000 €
SHITET LOKAL – KODRA E DIELLIT 1
Ofrohet për shitje lokal me performancë të lartë investimi, i pozicionuar në një nga zonat më të frekuentuara dhe elitare të Tiranës, Kodra e Diellit 1.
Sipërfaqe: 162 m²
Ky ambient përfaqëson një mundësi ideale për investitorë, pasi është aktualisht i dhënë me qira, duke siguruar të ardhura të menjëhershme dhe kthim të qëndrueshëm investimi.
Karakteristika kryesore:
*Ambient i investuar dhe në gjendje shumë të mirë
*Gati për aktivitet, pa nevojë për investime shtesë
*I përshtatshëm për bar, restorant, zyrë apo aktivitete të ndryshme shërbimi
*Pozicion strategjik me fluks të lartë klientësh
Zgjedhje ideale për investim afatgjatë, në një zonë me kërkesë të lartë dhe zhvillim të vazhdueshëm.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
urbanrealestate.al
ID:URB3777
Cel. : 0685000522
Ofrohet për shitje lokal me performancë të lartë investimi, i pozicionuar në një nga zonat më të frekuentuara dhe elitare të Tiranës, Kodra e Diellit 1.
Ky ambient përfaqëson një mundësi ideale për investitorë, pasi është aktualisht i dhënë me qira, duke siguruar të ardhura të menjëhershme dhe kthim të qëndrueshëm investimi.
*Ambient i investuar dhe në gjendje shumë të mirë
*Gati për aktivitet, pa nevojë për investime shtesë
*I përshtatshëm për bar, restorant, zyrë apo aktivitete të ndryshme shërbimi
*Pozicion strategjik me fluks të lartë klientësh
Shitet, Lokal, Kodra e Diellit Residence, Tiranë - 380,000€ | 162 m²
SHITET LOKAL – KODRA E DIELLIT 1 Ofrohet për shitje lokal me performancë të lartë investimi, i pozicionuar në një nga zonat më të frekuentuara dhe elitare të Tiranës, Kodra e Diellit 1. 📐 Sipërfaqe: 162 m² Ky ambient përfaqëson një mundësi ideale për investitorë, pasi është aktualisht i dhënë...
urbanrealestate.al
ID:URB3777
Cel. : 0685000522
Contact WhatsApp
Location information