• Tirane, Shitet Klinike Dentare me te gjitha pajisjet 50 m² 12.000 €

Shitet Klinike Dentare me te gjitha pajisjet ,
poltron ne gjendje shume te mire pothuajse i ri,
kompresor, autoklv classB ;aspirator kirurgjikal durr, sete egzamimini dhe kitet kirurgjikal , apex locator, etj .
Gjithashtu edhe mobiljet e klinikes dhe pc ,gati per gjendje pune .
Qeraja aktuale 40.000Lek buze rruges komuna parisit.
Pajisjet ose Mobiljet shiten dhe te ndara.

Cmimi12.000€
📞0676907157
 


WhatsApp
Back
Top