• Tirane, shitet garsonier , 62 m² 180.600 € (Selvia)

Tirane
Location Rruga + Nr.
Selvia
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
62 m²
Cmimi Euro
180600
Garsoniere në shitje te Selvia
Vendndodhja: Buzë rrugës kryesore, vetëm 5 minuta më këmbë nga Qendra e Tiranës.

Nëse po kërkoni një pronë kompakte në një nga lagjet më autentike dhe të kërkuara të Tiranës, kjo garsoniere është zgjedhja ideale.
E pozicionuar në një zonë që ofron çdo shërbim të mundshëm brenda pak hapave, kjo pronë përfaqëson një investim inteligjent dhe të sigurt.

✨ Karakteristikat kryesore:
Sipërfaqe: E organizuar në mënyrë optimale për të shfrytëzuar çdo metër katror, 60.2 m2 total (52.4 m2 neto + 7.8 m2 te perbashketa).
Vendndodhja: Pallat buzë rrugës kryesore akses i menjëhershëm në transportin publik dhe zonat urbane.
Potenciali: Perfekte për individë, çifte të reja, ose për t'u lëshuar me Airbnb/Booking me fitime të larta ditore.

💰 Detajet e Investimit:
Çmimi: 3,000 euro/m2
Avantazhi: Sipërfaqet e vogla, në këtë zonë janë produkti më i kërkuar në treg dhe kanë likuiditetin më të lartë (shiten dhe jepen me qira shumë shpejt).

Pse te Selvia?
Me afërsinë me Pazarin e Ri dhe Qendrën, kjo zonë mbetet preferenca kryesore për të huajt dhe profesionistët e rinj.
Me çmimet e qirave në rritje në këtë perimetër, kjo garsoniere vetëshlyhet brenda një kohe rekord. Një pronë e vogël në një lokacion strategjik është gjithmonë një aset.

Cel. : 068 800 3327

WhatsApp
Location information
address
Selvia, Tirane, Shqiperi
Back