Tirane, shitet garazh | post parkimi Kati -2, 28 m² (Kompleksi Aura)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Laprake | Spitali ushtarak | ish Dogana
- Location Rruga + Nr.
- Kompleksi Aura
- Tipi
- garazh | post parkimi
- Siperfaqja m²
- 28 m²
- Kati
- Kati -2
- Cmimi Euro
- 27000 €
Mundësi e shkëlqyer investimi! Shitet post parkimi në Kompleksin rezidencial Aura, një nga komplekset më të preferuara për banim dhe investim në Tiranë.
Posti i parkimit ka një sipërfaqe prej 28 m², me hapësirë të bollshme për manovrim dhe parkim të sigurt. Ndodhet në ambient të mbyllur, me siguri 24/7, akses të kontrolluar dhe administrim cilësor të kompleksit.
Ideale si për përdorim personal ashtu edhe për investim afatgjatë, duke garantuar kërkesë të vazhdueshme dhe vlerë të qëndrueshme në kohë.
Kati: -2
Çmimi: 27,000 €
Sipërfaqe: 28 m²
Vendndodhja: Kompleksi Aura, Tiranë
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një vizitë nga afër!
urbanrealestate.al
ID:URB3635
Cel. : 0685000522
Posti i parkimit ka një sipërfaqe prej 28 m², me hapësirë të bollshme për manovrim dhe parkim të sigurt. Ndodhet në ambient të mbyllur, me siguri 24/7, akses të kontrolluar dhe administrim cilësor të kompleksit.
Ideale si për përdorim personal ashtu edhe për investim afatgjatë, duke garantuar kërkesë të vazhdueshme dhe vlerë të qëndrueshme në kohë.
Kati: -2
Çmimi: 27,000 €
Sipërfaqe: 28 m²
Vendndodhja: Kompleksi Aura, Tiranë
Shitet, Post Parking, Kompleksi Aura, Tiranë - 27,000€ | 28 m²
Mundësi e shkëlqyer investimi! Shitet post parkimi në Kompleksin rezidencial Aura, një nga komplekset më të preferuara për banim dhe investim në Tiranë. Posti i parkimit ka një sipërfaqe prej 28 m², me hapësirë të bollshme për manovrim dhe parkim të sigurt. Ndodhet në ambient të mbyllur, me...
urbanrealestate.al
ID:URB3635
Cel. : 0685000522
Contact WhatsApp
Location information