Tirane, shitet dyqan Kati 0, 38 m² 45.000 € (Rruga “Muhamet Gjollesha”)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Vasil Shanto | Blloku Vilave Selite
- Location Rruga + Nr.
- Rruga “Muhamet Gjollesha”
- Tipi
- dyqan
- Siperfaqja m²
- 38 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 45000 €
SHITET BIZNES RROBASH PËR MESHKUJ – RRUGA MUHAMET GJOLLESHA tek kryqëzimi Vasil Shanto.
Shitet biznes i konsoliduar rrobash për meshkuj, me emër të ngritur prej vitesh dhe klientelë të krijuar, i pozicionuar në një nga zonat më të mira dhe më të frekuentuara të Tiranës për aktivitet tregtar.
Sipërfaqja e ambientit: 40 m²
Ambienti është i arreduar me arkitekt, i organizuar dhe i përshtatur posaçërisht për aktivitetin e shitjes së veshjeve.
Biznesi është i specializuar në veshje për djem dhe disponon aktualisht rreth 20 milionë lekë mall, i cili përfshihet në shitje.
Një mundësi shumë e mirë për investim për këdo që kërkon të blejë një biznes ekzistues, me emër, klientelë dhe aktivitet të konsoliduar, në një nga akset kryesore tregtare të Tiranës.
Vendndodhja: Rruga “Muhamet Gjollesha”, tek kryqëzimi i Vasil Shantos, buzë rrugës kryesore, me ekspozim dhe akses shumë të mirë.
Çmimi i shitjes së biznesit: 45 milionë lekë
Qiraja e ambientit: 1.5 milionë lekë/muaj
Cel. : +355 68 211 4148
Shitet biznes i konsoliduar rrobash për meshkuj, me emër të ngritur prej vitesh dhe klientelë të krijuar, i pozicionuar në një nga zonat më të mira dhe më të frekuentuara të Tiranës për aktivitet tregtar.
Sipërfaqja e ambientit: 40 m²
Ambienti është i arreduar me arkitekt, i organizuar dhe i përshtatur posaçërisht për aktivitetin e shitjes së veshjeve.
Biznesi është i specializuar në veshje për djem dhe disponon aktualisht rreth 20 milionë lekë mall, i cili përfshihet në shitje.
Një mundësi shumë e mirë për investim për këdo që kërkon të blejë një biznes ekzistues, me emër, klientelë dhe aktivitet të konsoliduar, në një nga akset kryesore tregtare të Tiranës.
Cel. : +355 68 211 4148
Location information