Tirane, shitet dyqan Kati 0, 167 m² 30.000 € (Pallati me Shigjeta)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
- Location Rruga + Nr.
- Pallati me Shigjeta
- Tipi
- dyqan
- Siperfaqja m²
- 167 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 30000 €
Shitet Biznes Bar Lounge – Rruga e Kavajës (Pallati me Shigjeta)
Ofrohet për shitje biznes Bar Lounge, i pozicionuar në një nga zonat më të frekuentuara të Tiranës, përgjatë Rrugës së Kavajës, pranë Pallatit me Shigjeta.
Biznesi është plotësisht i investuar dhe funksional, në gjendje shumë të mirë pune, me klientelë të rregullt. Aktiviteti ushtrohet aktualisht dhe ofron mundësi vazhdimi të menjëhershme, pa nevojë për investime shtesë.
Pozicion strategjik, në rrugë kryesore me qarkullim të lartë këmbësorësh dhe automjetesh, duke garantuar ekspozim maksimal dhe potencial të vazhdueshëm rritjeje.
Ambienti është modern, i arredruar me stil, i pajisur me të gjitha pajisjet profesionale të barit dhe kuzhinës, i përshtatshëm si për shërbim ditor ashtu edhe për evente të ndryshme.
Një mundësi shumë e mirë investimi për këdo që kërkon një biznes të gatshëm, me potencial të lartë fitimi.
Qiraja mujore: 800 €
Për më shumë informacion ose për një vizitë, kontaktoni.
Cel. : 0697017102
Ofrohet për shitje biznes Bar Lounge, i pozicionuar në një nga zonat më të frekuentuara të Tiranës, përgjatë Rrugës së Kavajës, pranë Pallatit me Shigjeta.
Biznesi është plotësisht i investuar dhe funksional, në gjendje shumë të mirë pune, me klientelë të rregullt. Aktiviteti ushtrohet aktualisht dhe ofron mundësi vazhdimi të menjëhershme, pa nevojë për investime shtesë.
Cel. : 0697017102
Location information