• Tirane, shitet biznes i ngritur + klientele - Pastrimi kimik Emma crystal clean - Farke, Lunder

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
Pastrimi kimik Emma crystal clean ndodhet ne Farke, Lunder
Aktualisht, aty ku ka ndertime dhe blloqe dhe vilash luxury duke e rritur shume shpejt.

Aktiviteti i biznesit realizohet ne nje ambjent me qera 65m2.

Ka nje lavatrice 16 kg dhe 8 kg dhe nje tharese rrobash 14 kg
qe jane Miele.

Ka hekur profesional,
hekur rrul, dhe pastrim ne te thate.

Biznes eshte i ngritur dhe ka klientele me potencial.

Telefono per me shume detaje: +355 67 409 9334
 


WhatsApp
Back
Top