Tirane, shitet bar-resorant , 170 m² 155.000 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Blloku
- Tipi
- bar-resorant
- Siperfaqja m²
- 170 m²
- Cmimi Euro
- 155000 €
Shitet Biznes Restorant Luksoz ne Bllok
Shitet BIznesi restorant luksoz në një nga zonat më të njohura dhe dinamike të Tiranës, Ish-Blloku!
Eshtë një mundësi unike investimi për ata që kërkojnë të hyjnë në tregun e gastronomisë në zemrën e jetës urbane të kryeqytetit.
Restoranti ndodhet në një pozicion të përkryer, me një dizajn modern dhe elegant, i cili ofron një ambient të rafinuar dhe komod për klientelën.
Ka një histori të suksesshme në ofrimin e kuzhinës së klasit të lartë dhe një reputacion të shkëlqyer mes klientëve vendas dhe ndërkombëtarë.
Kapaciteti i tij është i madh, dhe ofron mundësi për evente ekskluzive dhe darka private.
Licenca dhe dokumentacion i plotë për të vijuar menjëherë aktivitetin.
Sistem modern ventilimi dhe pajisje të kuzhinës me teknologjinë më të fundit.
Klientelë e stabilizuar dhe rrjet i zhvilluar furnitorësh.
Potencial i lartë rritjeje dhe zhvillimi i mëtejshëm i biznesit
Një rast i rrallë për të marrë në zotërim një markë të konsoliduar në zemër të një prej lagjeve më elitare të Tiranës.
Cel. : 068 800 3327
Shitet BIznesi restorant luksoz në një nga zonat më të njohura dhe dinamike të Tiranës, Ish-Blloku!
Eshtë një mundësi unike investimi për ata që kërkojnë të hyjnë në tregun e gastronomisë në zemrën e jetës urbane të kryeqytetit.
Restoranti ndodhet në një pozicion të përkryer, me një dizajn modern dhe elegant, i cili ofron një ambient të rafinuar dhe komod për klientelën.
Ka një histori të suksesshme në ofrimin e kuzhinës së klasit të lartë dhe një reputacion të shkëlqyer mes klientëve vendas dhe ndërkombëtarë.
Kapaciteti i tij është i madh, dhe ofron mundësi për evente ekskluzive dhe darka private.
Licenca dhe dokumentacion i plotë për të vijuar menjëherë aktivitetin.
Sistem modern ventilimi dhe pajisje të kuzhinës me teknologjinë më të fundit.
Klientelë e stabilizuar dhe rrjet i zhvilluar furnitorësh.
Potencial i lartë rritjeje dhe zhvillimi i mëtejshëm i biznesit
Një rast i rrallë për të marrë në zotërim një markë të konsoliduar në zemër të një prej lagjeve më elitare të Tiranës.
Cel. : 068 800 3327
Location information