Tirane, shitet apartament duplex Dublex , 215 m² 470.000 € (Liqeni I Thatë, Tiranë(ID: 530191006-1128)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
- Location Rruga + Nr.
- Liqeni I Thatë, Tiranë(ID: 530191006-1128
- Tipi
- apartament duplex
- Siperfaqja m²
- 215 m²
- Nr dhoma
- 4+1
- Cmimi Euro
- 470000 €
Dupleks per shitje Tek Liqeni i Thate
Zbuloni jetesën luksoze dhe komode në këtë dupleks të jashtëzakonshëm për qira, të vendosur në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, Liqeni i Thatë. Ky dupleks ofron hapësirë jetese të bollshme prej 200 metra katror, . Ideale për familjet që kërkojnë një shtëpi moderne me shumë hapësira.
Përhapur në kater dhoma gjumi dhe tri banjo, ky dupleks ofron komfort dhe elegancë në çdo dhomë.
Objektivi i përputhjes së stilit modern me rehatinë që të gjithë dëshirojnë, është arritur me sukses.
Për më shumë komoditet, kjo pronë është e mobiluar plotësisht
Mundesi parkimi me cmim ekstra deri ne 4 poste.
Disponon certifikate pronesie
Per me shume informacion apo vizite ne prone.
Cel. : 0697017101
Zbuloni jetesën luksoze dhe komode në këtë dupleks të jashtëzakonshëm për qira, të vendosur në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, Liqeni i Thatë. Ky dupleks ofron hapësirë jetese të bollshme prej 200 metra katror, . Ideale për familjet që kërkojnë një shtëpi moderne me shumë hapësira.
Përhapur në kater dhoma gjumi dhe tri banjo, ky dupleks ofron komfort dhe elegancë në çdo dhomë.
Objektivi i përputhjes së stilit modern me rehatinë që të gjithë dëshirojnë, është arritur me sukses.
Për më shumë komoditet, kjo pronë është e mobiluar plotësisht
Mundesi parkimi me cmim ekstra deri ne 4 poste.
Disponon certifikate pronesie
Per me shume informacion apo vizite ne prone.
Cel. : 0697017101
Location information