Tirane, shitet apartament 3+1+Ballkon Kati 11, 182 m² 613.655 € (Rruga Kristo Luarasi)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Kristo Luarasi
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 182 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 11
- Cmimi Euro
- 613655 €
Shitet Apartament Modern 3+1+2 me Depo dhe Post Parkimi | Lake View Residence, Kulla B!
Ju prezantojmë këtë apartament luksoz në një nga rezidencat më prestigjioze të Tiranës – Lake View Residence, Kulla B, e njohur për cilësinë maksimale të ndërtimit dhe pozicionin elitar pranë Liqenit Artificial.
Vendndodhja: Kulla B, kati i 11
Sipërfaqe totale: 182 m²
🛏 Tipologji: 3 dhoma gjumi + 1 ambient ndenjeje + 2 tualete + depo
Pamje mahnitëse: Direkt nga Liqeni Artificial i Tiranës
Post parkimi: Kati -1, me çmim prej 45,000 €
Veçoritë kryesore:
Çmimi i apartamentit: 3,500 €/m²
Çmimi i postit të parkimit: 45,000 €
Ky apartament është zgjedhja ideale për një familje që kërkon komoditet, stil jetese modern dhe një lokacion premium në zemër të Tiranës.
Na kontaktoni për një vizitë na kontaktoni!
Cel. : 0699463229
Ju prezantojmë këtë apartament luksoz në një nga rezidencat më prestigjioze të Tiranës – Lake View Residence, Kulla B, e njohur për cilësinë maksimale të ndërtimit dhe pozicionin elitar pranë Liqenit Artificial.

🛏 Tipologji: 3 dhoma gjumi + 1 ambient ndenjeje + 2 tualete + depo

Veçoritë kryesore:
- Orientim fantastik me ndriçim natyral gjatë gjithë ditës
- Ndërtim cilësor dhe ambiente të organizuara në mënyrë funksionale
- Kulla B është ndër më të preferuarat nga blerësit për pozicionin, privacinë dhe qetësinë që ofron
- Akses i menjëhershëm në zona të gjelbërta, shëtitore, kafene, shkolla dhe qendra tregtare

Ky apartament është zgjedhja ideale për një familje që kërkon komoditet, stil jetese modern dhe një lokacion premium në zemër të Tiranës.

Cel. : 0699463229
Location information