Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 3, 60 m² 128.000 € (rruga bardhyl)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Rr. Bardhyl | Siri Kodra | Riza Cerova
- Location Rruga + Nr.
- rruga bardhyl
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 60 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 128000 €
Shitet Apartament 2+1 – Rruga Bardhyl, Unaza e Vogël (VR111)
Vendndodhja: Rruga Bardhyl, buzë Unazës së Vogël
Tipologjia: 2+1
Sipërfaqe: 58 m² neto
Kati: 3
Pallati: 4-katësh
Çmimi i shitjes: 128,000 €
VR111
Shitet apartament 2+1 në një nga zonat më të kërkuara dhe më të aksesueshme të Tiranës, buzë Rrugës Bardhyl, në Unazën e Vogël. Apartamenti ndodhet në katin e tretë të një pallati 4-katësh dhe ofron organizim funksional, të përshtatshëm për jetesë familjare apo investim.
Prona ka një ndarje praktike me dy dhoma gjumi dhe ambient ndenjeje me kuzhinë më vete, duke ofruar komoditet dhe privatësi. Sipërfaqja neto prej 58 m², e kombinuar me pozicionin strategjik buzë rruge kryesore, e bën këtë apartament një zgjedhje shumë të mirë si për banim ashtu edhe për qira afatgjatë.
Shënim: Apartamenti do të jetë në shitje deri më 16.02.2026, pasi më pas do të fillojnë punimet e restaurimit, çka përbën edhe një mundësi të mirë për blerje përpara rritjes së vlerës.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë:
Na kontaktoni në: 069 673 4461
VR111
Cel. : 069 673 4461
Vendndodhja: Rruga Bardhyl, buzë Unazës së Vogël
Tipologjia: 2+1
Sipërfaqe: 58 m² neto
Kati: 3
Pallati: 4-katësh
Çmimi i shitjes: 128,000 €
Shitet apartament 2+1 në një nga zonat më të kërkuara dhe më të aksesueshme të Tiranës, buzë Rrugës Bardhyl, në Unazën e Vogël. Apartamenti ndodhet në katin e tretë të një pallati 4-katësh dhe ofron organizim funksional, të përshtatshëm për jetesë familjare apo investim.
Prona ka një ndarje praktike me dy dhoma gjumi dhe ambient ndenjeje me kuzhinë më vete, duke ofruar komoditet dhe privatësi. Sipërfaqja neto prej 58 m², e kombinuar me pozicionin strategjik buzë rruge kryesore, e bën këtë apartament një zgjedhje shumë të mirë si për banim ashtu edhe për qira afatgjatë.
Shënim: Apartamenti do të jetë në shitje deri më 16.02.2026, pasi më pas do të fillojnë punimet e restaurimit, çka përbën edhe një mundësi të mirë për blerje përpara rritjes së vlerës.
Na kontaktoni në: 069 673 4461
Cel. : 069 673 4461
Location information