Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 3, 112 m² (Rruga Jordan Misja)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Jordan Misja
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 112 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 2000 €
Prona ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të qytetit, me akses të shpejtë në rrugët kryesore, institucionet dhe të gjitha facilitetet e nevojshme për një jetesë komode. Ndërtimi është bashkëkohor, i pajisur me ashensor, sistem sigurie dhe ambiente të mirëmbajtura, duke garantuar cilësi dhe komoditet maksimal.
Karakteristikat e apartamentit:
Sipërfaqe: 112 m²
Kati: 5
Organizimi: 2 dhoma gjumi, sallon i bollshëm me kënd gatimi, 2 tualete (njëri me dritare) dhe 1 ballkon me pamje të hapur.
Hapësirat janë funksionale dhe të mirëorganizuara, me ndriçim natyral gjatë gjithë ditës. Cilësia e ndërtimit dhe materialet e përdorura sigurojnë izolim termik dhe akustik efikas.
Pse ky apartament? Një mundësi ideale për ata që kërkojnë një pronë me standarde të larta ndërtimi dhe një lokacion strategjik në zhvillim.
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, kontaktoni tani!
Cel. : 00355693560369
Karakteristikat e apartamentit:
Sipërfaqe: 112 m²
Kati: 5
Organizimi: 2 dhoma gjumi, sallon i bollshëm me kënd gatimi, 2 tualete (njëri me dritare) dhe 1 ballkon me pamje të hapur.
Hapësirat janë funksionale dhe të mirëorganizuara, me ndriçim natyral gjatë gjithë ditës. Cilësia e ndërtimit dhe materialet e përdorura sigurojnë izolim termik dhe akustik efikas.
Pse ky apartament? Një mundësi ideale për ata që kërkojnë një pronë me standarde të larta ndërtimi dhe një lokacion strategjik në zhvillim.
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, kontaktoni tani!
Cel. : 00355693560369
Location information