Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 2, 89 m² 190.000 € (Brryli)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- Brryli
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 89 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 190000 €
Shesim Apartament 2+1 në zonën e Brrylit, Perballe Maternitetit te Ri.
Ofrohet për shitje apartament 2+1 në një nga zonat më të preferuara për banim në Tiranë, Brryl.
Apartamenti ndodhet në një pallat të ri, sapo të përfunduar, në katin e dytë banim dhe është i investuar me punime cilësore.
Organizimi:
Sallon i bollshëm me ambient gatimi
2 dhoma gjumi
1 tualet
Korridor hyrës
Ballkon
Sipërfaqe:
77 m² neto
89 m² bruto
Detaje të tjera:
I rinovuar me standard bashkëkohor
I shtruar me parket
Ofrohet i mobiluar
Apartamenti disponon dokumentacion të rregullt hipotekor (mundesi blerje me kredi).
Zona ofron të gjitha facilitetet e nevojshme për një jetesë komode si: shkolla, kopshte, markete, transport publik dhe akses të shpejtë me qendrën e qytetit, duke e bërë gjithashtu një mundësi shumë të mirë investimi.
Për më shumë informacione ose për një vizitë në pronë, me kontaktoni!
Cel. : 0697595561
Ofrohet për shitje apartament 2+1 në një nga zonat më të preferuara për banim në Tiranë, Brryl.
Apartamenti ndodhet në një pallat të ri, sapo të përfunduar, në katin e dytë banim dhe është i investuar me punime cilësore.
Organizimi:
Sallon i bollshëm me ambient gatimi
2 dhoma gjumi
1 tualet
Korridor hyrës
Ballkon
Sipërfaqe:
77 m² neto
89 m² bruto
Detaje të tjera:
I rinovuar me standard bashkëkohor
I shtruar me parket
Ofrohet i mobiluar
Apartamenti disponon dokumentacion të rregullt hipotekor (mundesi blerje me kredi).
Zona ofron të gjitha facilitetet e nevojshme për një jetesë komode si: shkolla, kopshte, markete, transport publik dhe akses të shpejtë me qendrën e qytetit, duke e bërë gjithashtu një mundësi shumë të mirë investimi.
Për më shumë informacione ose për një vizitë në pronë, me kontaktoni!
Cel. : 0697595561
Location information