Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 2, 131 m² 360.000 € (Rruga e Kavajes prane Square 21)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
- Location Rruga + Nr.
- Rruga e Kavajes prane Square 21
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 131 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 360000 €
Në një nga zonat më të preferuara dhe me kërkesën më të lartë në Tiranë, ofrohet për shitje një apartament elegant 2+1+2, i cili kombinon hapësirën, komoditetin dhe një lokacion strategjik. Kjo pronë është ideale si për banim familjar, ashtu edhe për investim afatgjatë falë pozicionit të saj premium dhe vlerës së lartë të zonës.
Me një sipërfaqe prej 131 m², apartamenti ndodhet në katin e 2-të të një pallati cilësor të vitit 2005, me ashensor. Orientimi Jug-Perëndim siguron ndriçim natyral gjatë gjithë ditës dhe krijon ambiente të ngrohta e të rehatshme në çdo stinë.
Apartamenti ndodhet pranë Square 21, në një nga zonat më të zhvilluara të Tiranës, me akses të menjëhershëm drejt qendrës së qytetit, Rrugës së Kavajës, 21 Dhjetorit dhe akseve kryesore. Në afërsi ndodhen supermarkete, shkolla, kopshte, qendra shëndetësore, restorante, kafene dhe çdo shërbim i nevojshëm për një jetesë komode.
Nëse jeni në kërkim të një apartamenti 2+1 për shitje pranë Square 21, me hipotekë, 131 m² dhe në një lokacion premium, kjo pronë është një mundësi që ia vlen të vizitohet.
#ApartamentPerShitje #Apartament2Plus1 #Square21 #ShitjeApartament #ApartamentNeTirane #RealEstateAlbania #ApartmentForSale #PropertyForSale #TiranaRealEstate #InvestimNeTirane #ApartamentMeHipoteke #Apartament131m2 #LuxuryApartment #HomeForSale #ImmobiliareTirane #PropertyInvestment #Tirane #ApartamentPremium
Cel. : +355683000973
Location information