Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 1, 108 m² 220.000 € (liqeni i thate rruga peti pa malore)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
- Location Rruga + Nr.
- liqeni i thate rruga peti pa malore
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 108 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 220000 €
Shitet apartament 2+1 te Liqeni i Thatë, Rruga Peti (jo në zonën e sipërme malore)
Një mundësi ideale për banim ose investim në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës.
Karakteristikat e pronës:
* Sipërfaqe neto: 88.34 m²
* Ballkon: 19.7 m²
* Organizim shumë funksional:
• Sallon me ambient gatimi
• 2 dhoma gjumi
• 2 tualete
• Depo
Apartamenti është investuar plotësisht gjatë 2 viteve të fundit, me punime dhe mobilim cilësor, gati për banim pa pasur nevojë për investime shtesë.
Pozicionohet në Rrugën Peti, në pjesën më të favorshme të zonës, jo në pjesën e sipërme malore, duke ofruar akses të shpejtë me Liqenin Artificial, qendrën e qytetit dhe të gjitha shërbimet e nevojshme.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Cel. : 0683277179
Një mundësi ideale për banim ose investim në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës.
Karakteristikat e pronës:
* Sipërfaqe neto: 88.34 m²
* Ballkon: 19.7 m²
* Organizim shumë funksional:
• Sallon me ambient gatimi
• 2 dhoma gjumi
• 2 tualete
• Depo
Apartamenti është investuar plotësisht gjatë 2 viteve të fundit, me punime dhe mobilim cilësor, gati për banim pa pasur nevojë për investime shtesë.
Pozicionohet në Rrugën Peti, në pjesën më të favorshme të zonës, jo në pjesën e sipërme malore, duke ofruar akses të shpejtë me Liqenin Artificial, qendrën e qytetit dhe të gjitha shërbimet e nevojshme.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Cel. : 0683277179
Location information