Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 6, 100 m² 183.000 € (don bosko) MLS # 530581012-33
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
- Location Rruga + Nr.
- don bosko
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 100 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 6
- Cmimi Euro
- 183000 €
Shitet Apartament 2+1+2 në Don Bosko
Ofrohet për shitje apartament me tipologji 2+1+2, i pozicionuar në një nga zonat më të preferuara të Don Boskos, ideal për banim ose investim.
Detaje të pronës:
Vendndodhja: Don Bosko
Kati: 6 (me ashensor)
Tipologjia: 2+1+2
Sipërfaqe bruto: 100.3 m²
Sipërfaqe neto: 90 m²
I pa mobiluar
Me certifikatë pronësie
Mundësi financimi me kredi
Apartamenti ofron organizim funksional të ambienteve dhe ndodhet në një pallat me ashensor, duke garantuar komoditet dhe akses të lehtë. Falë dokumentacionit të rregullt dhe mundësisë së financimit me kredi, kjo pronë është një zgjedhje ideale si për banim ashtu edhe për investim.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Cel. : 0697017101
Ofrohet për shitje apartament me tipologji 2+1+2, i pozicionuar në një nga zonat më të preferuara të Don Boskos, ideal për banim ose investim.
Detaje të pronës:
Vendndodhja: Don Bosko
Kati: 6 (me ashensor)
Tipologjia: 2+1+2
Sipërfaqe bruto: 100.3 m²
Sipërfaqe neto: 90 m²
I pa mobiluar
Me certifikatë pronësie
Mundësi financimi me kredi
Apartamenti ofron organizim funksional të ambienteve dhe ndodhet në një pallat me ashensor, duke garantuar komoditet dhe akses të lehtë. Falë dokumentacionit të rregullt dhe mundësisë së financimit me kredi, kjo pronë është një zgjedhje ideale si për banim ashtu edhe për investim.
Cel. : 0697017101
Location information