Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 4, 166 m² 300.000 € (Kodra e Diellit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Selite | Kodra e Diellit
- Location Rruga + Nr.
- Kodra e Diellit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 166 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 300000 €
(Jam agjent)
Apartament 2+1+2 me verandë në shitje në një nga rezidencat më të preferuara të Tiranës
Adresa: Kodra e Diellit
Sipërfaqe totale: 166 m2
Sipërfaqe neto: 106 m2
Kati: 4
Tipologjia: 2+1
Numri i dhomave të gjumit: 2
Numri i tualeteve: 2
Ashensor: Po
Ballkon / Verandë: Verandë 60 m²
Disponon certifikate pronesie
Përshkrimi:
Shitet apartament i mobiluar i tipologjisë 2+1 me 2 tualete, i pozicionuar në një nga rezidencat më të preferuara dhe elitare të Tiranës, pranë të gjitha shërbimeve të nevojshme dhe me akses të shpejtë drejt qendrës.
Apartamenti ofron një ambient ditor të ndriçuar natyralisht me dalje direkte në verandën e bollshme prej 60 m² — ideale për relaks, arredim apo organizime familjare.
Organizohet në një sallon ndenjeje me kuzhinë, dy dhoma gjumi komode, dy tualete funksionalë dhe një korridor shpërndarës.
Mobilimi është bashkëkohor dhe i mirëmbajtur, duke ofruar kushte të shkëlqyera jetese.
Një mundësi ideale si për banim personal ashtu edhe për investim!
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, ju lutem na kontaktoni!
Cel. : 0699785120

Disponon certifikate pronesie

Shitet apartament i mobiluar i tipologjisë 2+1 me 2 tualete, i pozicionuar në një nga rezidencat më të preferuara dhe elitare të Tiranës, pranë të gjitha shërbimeve të nevojshme dhe me akses të shpejtë drejt qendrës.
Apartamenti ofron një ambient ditor të ndriçuar natyralisht me dalje direkte në verandën e bollshme prej 60 m² — ideale për relaks, arredim apo organizime familjare.
Organizohet në një sallon ndenjeje me kuzhinë, dy dhoma gjumi komode, dy tualete funksionalë dhe një korridor shpërndarës.
Mobilimi është bashkëkohor dhe i mirëmbajtur, duke ofruar kushte të shkëlqyera jetese.

Cel. : 0699785120
Location information