• Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 3, 144 m² 900.000 € (Liqeni i Tiranës)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
Location Rruga + Nr.
Liqeni i Tiranës
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
144 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
900000
🌟 Shitet Apartament Luksoz 2+1+2 me Post Parkimi tek Rruga “Sami Frashëri”, Parku i Liqenit Artificial, Tiranë

📍 Vendndodhja

🏞 Ndodhet brenda Parkut të Liqenit Artificial, në një nga rezidencat më prestigjioze të Tiranës. 🌿 Ofron ajër të pastër, qetësi, gjelbërim dhe pamje unike, ndërkohë që është vetëm pak minuta nga qendra e qytetit dhe Blloku. 🏆 Rezidencë elitare me siguri 24/7, infrastrukturë moderne dhe komunitet të përzgjedhur banorësh.

✨ Detajet e Pronës

🏡 Tipologjia: 2+1+2 | 📐 Sipërfaqe neto: 144 m² | 🏢 Kati: 3 | 🚗 Post Parkimi: në katin -2 | 🛏 2 Dhoma Gjumi | 🚪 2 Tualete | 🛋 Sallon Ndenjeje | 🍴 Kuzhinë e Veçuar | 🌅 2 Ballkone

🏡 Përshkrimi i Brendshëm
Apartamenti është ndërtuar me standarde moderne dhe përfundime premium, duke ofruar një jetesë komode e elitare. 🛋 Salloni i ndenjes është i gjerë, i ndriçuar me dritë natyrale dhe me dalje në ballkon panoramik 🌅. 🍴 Kuzhina e veçuar është funksionale dhe praktike për organizim. 🛏 Dy dhomat e gjumit janë të rehatshme, të pozicionuara për privatësi dhe qetësi. 🚪 Dy tualetet moderne janë të pajisura me elementë cilësorë. 🌞 Ballkonet ofrojnë pamje 360° mbi Liqenin Artificial dhe gjelbërimin përreth, duke e bërë apartamentin një nga më të veçantët në treg.

🎨 Dizajni & Cilësia

🏗 Ndërtim i ri me arkitekturë moderne dhe materiale të zgjedhura me kujdes. 🌞 Ambientet përfitojnë ndriçim natyral gjatë gjithë ditës, duke krijuar një atmosferë të hapur e të ngrohtë. 🏆 Kombinon luks, funksionalitet dhe estetikë, ideale për familje ose si investim.

🔑 Avantazhet Kryesore

🌿 Vendndodhje elitare në mes të parkut | 🏞 Pamje panoramike 360° |

🛡 Siguri 24/7 | 📍 Afër qendrës dhe Bllokut | 💎 Investim i sigurt me potencial të lartë rritjeje

💰 Çmimi: 900,000 €

📞 Kontakti

📲 Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni:
📲 Tel/WhatsApp: +355 68 201 9418

Cel. : +355 68 201 9418

WhatsApp
Location information
address
Liqeni i Tiranës, Tirane, Shqiperi
Back