Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 3, 144 m² 900.000 € (Liqeni i Tiranës)
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
Location Rruga + Nr.
Liqeni i Tiranës
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
144
m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati
3
Cmimi Euro
900000
€
Shitet Apartament Luksoz 2+1+2 me Post Parkimi tek Rruga “Sami Frashëri”, Parku i Liqenit Artificial, Tiranë
Vendndodhja
🏞 Ndodhet brenda Parkut të Liqenit Artificial, në një nga rezidencat më prestigjioze të Tiranës. Ofron ajër të pastër, qetësi, gjelbërim dhe pamje unike, ndërkohë që është vetëm pak minuta nga qendra e qytetit dhe Blloku. Rezidencë elitare me siguri 24/7, infrastrukturë moderne dhe komunitet të përzgjedhur banorësh.
Detajet e Pronës
Tipologjia: 2+1+2 | Sipërfaqe neto: 144 m² | Kati: 3 | Post Parkimi: në katin -2 | 🛏 2 Dhoma Gjumi | 2 Tualete | 🛋 Sallon Ndenjeje | Kuzhinë e Veçuar | 2 Ballkone
Përshkrimi i Brendshëm
Apartamenti është ndërtuar me standarde moderne dhe përfundime premium, duke ofruar një jetesë komode e elitare. 🛋 Salloni i ndenjes është i gjerë, i ndriçuar me dritë natyrale dhe me dalje në ballkon panoramik. Kuzhina e veçuar është funksionale dhe praktike për organizim. 🛏 Dy dhomat e gjumit janë të rehatshme, të pozicionuara për privatësi dhe qetësi. Dy tualetet moderne janë të pajisura me elementë cilësorë. Ballkonet ofrojnë pamje 360° mbi Liqenin Artificial dhe gjelbërimin përreth, duke e bërë apartamentin një nga më të veçantët në treg.
Dizajni & Cilësia
🏗 Ndërtim i ri me arkitekturë moderne dhe materiale të zgjedhura me kujdes. Ambientet përfitojnë ndriçim natyral gjatë gjithë ditës, duke krijuar një atmosferë të hapur e të ngrohtë. Kombinon luks, funksionalitet dhe estetikë, ideale për familje ose si investim.
Avantazhet Kryesore
Vendndodhje elitare në mes të parkut | 🏞 Pamje panoramike 360° |
🛡 Siguri 24/7 | Afër qendrës dhe Bllokut | Investim i sigurt me potencial të lartë rritjeje
Çmimi: 900,000 €
Kontakti
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni: Tel/WhatsApp: +355 68 201 9418