Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 13, 85 m² 126.600 € (Kthesa e Kamzes)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Laprake | Spitali ushtarak | ish Dogana
- Location Rruga + Nr.
- Kthesa e Kamzes
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 85 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 13
- Cmimi Euro
- 126600 €
Kompleksi Garden City – Pallatet e Malajzianit, apartament 2+1 në shitje
-Vendndodhja: Garden City, Pallatet e Malajzjanit
- Sipërfaqe: 84.4 m²
- Dy dhoma gjumi
-Ambient ndenjie dhe ngrenie
-Tualet
-Kati: I fundit
-Pamje: Super pamje të mrekullueshme të lirë dhe panoramike
-Organizim shumë funksional
Në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, ofrohet për shitje një apartament modern 2+1, i pozicionuar në katin e fundit të një godine cilësore brenda kompleksit Garden City.
Apartamenti gëzon ndriçim natyral gjatë gjithë ditës dhe ofron qetësi absolute, falë pozicionit të tij të favorshëm në katin e fundit. Kompleksi ofron siguri, mirëmbajtje të përditshme dhe ambiente të gjelbëruara që krijojnë një jetesë të rehatshme dhe cilësore.
Ideale për banim familjar ose investim afatgjatë.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, mos hezitoni të na kontaktoni!
ID : PRO7956
Cel. : +355696092993
-Vendndodhja: Garden City, Pallatet e Malajzjanit
- Sipërfaqe: 84.4 m²
- Dy dhoma gjumi
-Ambient ndenjie dhe ngrenie
-Tualet
-Kati: I fundit
-Pamje: Super pamje të mrekullueshme të lirë dhe panoramike
-Organizim shumë funksional
Në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, ofrohet për shitje një apartament modern 2+1, i pozicionuar në katin e fundit të një godine cilësore brenda kompleksit Garden City.
Apartamenti gëzon ndriçim natyral gjatë gjithë ditës dhe ofron qetësi absolute, falë pozicionit të tij të favorshëm në katin e fundit. Kompleksi ofron siguri, mirëmbajtje të përditshme dhe ambiente të gjelbëruara që krijojnë një jetesë të rehatshme dhe cilësore.
Ideale për banim familjar ose investim afatgjatë.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, mos hezitoni të na kontaktoni!
ID : PRO7956
Cel. : +355696092993
Contact WhatsApp
Location information