Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon , 99 m² 220.000 € (rr liqeni i thate)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
- Location Rruga + Nr.
- rr liqeni i thate
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 99 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 220000 €
Shitet Apartament 2+1+2 me 2 Ballkone pranë Radisson Hotel – Liqeni i Thatë
Ofrohet për shitje një apartament i bollshëm dhe plot dritë natyrale, i pozicionuar në një nga zonat më të preferuara dhe të qeta të Tiranës, në Rrugën e Ullishteve, pranë Hotel Radisson (zona e Liqenit të Thatë).
Apartamenti është i përshtatshëm si për banim familjar, ashtu edhe për investim (dhënie me qira afatgjatë ose ditore).
Karakteristikat e Pronës:
Çmimi: 220,000 €
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, ju lutem më shkruani në mesazh privat!
Cel. : 0697751967
Ofrohet për shitje një apartament i bollshëm dhe plot dritë natyrale, i pozicionuar në një nga zonat më të preferuara dhe të qeta të Tiranës, në Rrugën e Ullishteve, pranë Hotel Radisson (zona e Liqenit të Thatë).
Apartamenti është i përshtatshëm si për banim familjar, ashtu edhe për investim (dhënie me qira afatgjatë ose ditore).
Karakteristikat e Pronës:
Sipërfaqe Totale: 99 m² (Sipërfaqe e brendshme: 91 m²)
Kati: 3 (Ndërtesë e pajisur me ashensor)
Organizimi: Sallon i hapur i ndenjes, kuzhinë, 2 dhoma gjumi, 2 tualete të plota dhe 2 ballkone.
Pamje e mrekullueshme nga Liqeni.
Statusi: I pa mobiluar (mundësi ideale për ta konceptuar sipas shijeve tuaja).
Dokumentacion: Disponon dokumentacion të plotë Hipotekor (Çertifikatë Pronësie).
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, ju lutem më shkruani në mesazh privat!
Cel. : 0697751967
Location information