Tirane, shitet apartament 2+1+Aneks+Ballkon Kati 3, 120 m² 200.000 € (Rruga Lavdie Petrela)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Laprake | Spitali ushtarak | ish Dogana
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Lavdie Petrela
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 120 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 200000 €
Ofrohet për shitje apartament me tipologji 2+1 në zonën e Laprakë, konkretisht në Rruga Lavdie Petrela, mbrapa Kupolës – një zonë me akses të shpejtë në qendër dhe me të gjitha facilitetet pranë.
Apartamenti ndodhet në katin e 3-të të një pallati 5-katësh me ashensor dhe ofron hapësira të bollshme dhe organizim shumë funksional.
Detaje të pronës:
Organizimi:
Apartamenti karakterizohet nga planimetri e rregullt, ndriçim natyral dhe komoditet, duke e bërë ideal për banim familjar ose investim.
Çmimi:
Zona e Laprakë është ndër më të preferuarat për shkak të pozicionit strategjik dhe zhvillimit të vazhdueshëm.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, na kontaktoni!
Cel. : 0692094878
Apartamenti ndodhet në katin e 3-të të një pallati 5-katësh me ashensor dhe ofron hapësira të bollshme dhe organizim shumë funksional.
Detaje të pronës:
- Tipologjia: 2+1
- Sipërfaqe totale: 120 m²
- Sipërfaqe e brendshme: 108 m²
- Kati: 3
Organizimi:
- Dhomë ndenje
- Aneks kuzhine i veçuar
- 2 dhoma gjumi
- 1 banjo
- Ballkon
Apartamenti karakterizohet nga planimetri e rregullt, ndriçim natyral dhe komoditet, duke e bërë ideal për banim familjar ose investim.
Çmimi:
- 1550 €/m²
Zona e Laprakë është ndër më të preferuarat për shkak të pozicionit strategjik dhe zhvillimit të vazhdueshëm.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, na kontaktoni!
Cel. : 0692094878
Location information