Tirane, shitet apartament 2+1 , 122 m² 250.000 € (Liqeni i Thate)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
- Location Rruga + Nr.
- Liqeni i Thate
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 122 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 250000 €
Apartament 2+1+2 për Shitje Palladium Residences, Liqeni i Thatë
Te dhënat kryesore:
Kati: 5 (teknik)
Sipërfaqe bruto: 121.93 m²
Sipërfaqe neto: _105.57 m²
Organizimi: 2 dhoma gjumi, dhomë ndenjeje me kuzhinë të përbashkët, 2 tualete, ballkon
Planimetri e rregullt
⸻
Avantazhet e Kompleksit:
Pozicion i favorshëm në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, me akses të shpejtë në Unazën e Re.
Fasadë e ventiluar me mbulesë graniti 2 cm rezistente dhe estetike.
Sistem termoizolimi Kapot me polisterol 6 cm të montuar mbi strukturë alumini (realizuar nga kompani turke).
Dritare & grila cilësore: Sistem Alumil me xham triplex Saint-Gobain izolim i lartë termik dhe akustik.
Dyer të brendshme dhe të jashtme 2.40 m të larta, të prodhuara me materiale dhe aksesorë premium.
Ashensorë KONE markë lider në fushën e lëvizjes vertikale.
Pishinë & Qendër Fitness me sipërfaqe 2000 m², standard i lartë teknologjik (filtrim gjerman, pompa franceze, ndërrim i plotë i ujit 810 herë në ditë).
Gjenerator emergjence që mbulon plotësisht funksionet bazë të ndërtesës (ashensorë, ndriçim, pompa uji).
⸻
Palladium Residences Investimi i duhur për një jetesë moderne dhe të qetë, në një nga komunitetet më elitare të Tiranës.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, na kontaktoni sot!
Cel. : 0686002234
Te dhënat kryesore:
Kati: 5 (teknik)
Sipërfaqe bruto: 121.93 m²
Sipërfaqe neto: _105.57 m²
Organizimi: 2 dhoma gjumi, dhomë ndenjeje me kuzhinë të përbashkët, 2 tualete, ballkon
Planimetri e rregullt
⸻
Avantazhet e Kompleksit:
Pozicion i favorshëm në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, me akses të shpejtë në Unazën e Re.
Fasadë e ventiluar me mbulesë graniti 2 cm rezistente dhe estetike.
Sistem termoizolimi Kapot me polisterol 6 cm të montuar mbi strukturë alumini (realizuar nga kompani turke).
Dritare & grila cilësore: Sistem Alumil me xham triplex Saint-Gobain izolim i lartë termik dhe akustik.
Dyer të brendshme dhe të jashtme 2.40 m të larta, të prodhuara me materiale dhe aksesorë premium.
Ashensorë KONE markë lider në fushën e lëvizjes vertikale.
Pishinë & Qendër Fitness me sipërfaqe 2000 m², standard i lartë teknologjik (filtrim gjerman, pompa franceze, ndërrim i plotë i ujit 810 herë në ditë).
Gjenerator emergjence që mbulon plotësisht funksionet bazë të ndërtesës (ashensorë, ndriçim, pompa uji).
⸻

Cel. : 0686002234
Location information