Tirane, shitet apartament 1+1 Kati 6, 67 m² 53.130 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Instituti | Kamez | Paskuqan
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 67 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 6
- Cmimi Euro
- 53130 €
Shitet apartament 1+1, me sipërfaqe totale 66.41 m², i pozicionuar në një kompleks të ri banimi në qytetin e Kamzës, një zonë që po zhvillohet me ritme të shpejta dhe po kthehet në një ndër zonat më të kërkuara për banim pranë Tiranës. Kompleksi ofron komoditet, siguri dhe infrastrukturë moderne, duke garantuar një stil jetese bashkëkohor dhe të qetë.
Apartamenti ndodhet në katin e 6 dhe është në fazë përfundimi, me afat dorëzimi në gusht 2026.
Organizimi i brendshëm përfshin:
Ambient ndenjeje me kënd gatimi
-1 dhomë gjumi
-1 tualet
-Ballkon
Apartamenti karakterizohet nga ndriçim natyral, planimetri funksionale dhe cilësi ndërtimi të lartë. Kompleksi ndodhet pranë rrugëve kryesore lidhëse të Kamzës, duke ofruar akses të shpejtë drejt Tiranës dhe shërbimeve të nevojshme si supermarkete, institucione arsimore dhe njësi tregtare.
Çmimi: 800 €/m²
Sipërfaqe totale: 66.41 m²
Çmimi total: 53,128 €
Ky apartament përfaqëson një mundësi shumë të mirë investimi, si për banim personal, ashtu edhe për qëllime investimi afatgjatë, në një zonë që po fiton çdo ditë më shumë vlerë në tregun imobiliar.
Për më shumë informacion mbi projektin dhe fazën aktuale të ndërtimit, ju ftojmë të na kontaktoni!
Cel. : 0684300447
Apartamenti ndodhet në katin e 6 dhe është në fazë përfundimi, me afat dorëzimi në gusht 2026.
Organizimi i brendshëm përfshin:
Ambient ndenjeje me kënd gatimi
-1 dhomë gjumi
-1 tualet
-Ballkon
Apartamenti karakterizohet nga ndriçim natyral, planimetri funksionale dhe cilësi ndërtimi të lartë. Kompleksi ndodhet pranë rrugëve kryesore lidhëse të Kamzës, duke ofruar akses të shpejtë drejt Tiranës dhe shërbimeve të nevojshme si supermarkete, institucione arsimore dhe njësi tregtare.
Çmimi: 800 €/m²
Sipërfaqe totale: 66.41 m²
Çmimi total: 53,128 €
Ky apartament përfaqëson një mundësi shumë të mirë investimi, si për banim personal, ashtu edhe për qëllime investimi afatgjatë, në një zonë që po fiton çdo ditë më shumë vlerë në tregun imobiliar.
Për më shumë informacion mbi projektin dhe fazën aktuale të ndërtimit, ju ftojmë të na kontaktoni!
Cel. : 0684300447
Location information